Barça

Mazraoui té massa factors que li juguen en contra

Mercat. El seu fitxatge anava molt lligat a la possible arribada de Haaland i a més a més el Bayern de Munic ofereix al lateral molt millors condicions

Noussair Mazraoui és un dels jugadors que el Barça té en l’agenda de cara a reforçar l’equip la temporada vinent. Tenint en compte la situació econòmica de l’entitat, des de la secretaria tècnica estan molt atents a tots aquells futbolistes que acaben contracte el 30 de juny i que poden ser interessants per al club blaugrana. Per això ja s’han tancat les incorporacions de Christensen, central del Chelsea, i Kessié, migcampista del Milan.

Però al Barça se li està complicant moltíssim poder repetir aquestes operacions amb Mazraoui perquè hi ha massa factors que juguen en contra seva. El primer és el fet que el Barça pràcticament dona per impossible el fitxatge de Haaland. Tots dos tenen Mino Raiola com a representant i, si bé no era un pack, la possible arribada d’un facilitava la de l’altre. Ara això ja no serà possible. L’altre factor que no juga a favor de la seva arribada al Barça són les altres ofertes que està rebent el lateral marroquí, perquè altres clubs també el consideren una oportunitat de mercat.

I qui està apostant molt fort per ell és el Bayern de Munic, que segons informen alguns mitjans hauria augmentat la seva oferta inicial per acabar oferint-li un contracte de 10 milions anuals per temporada, unes xifres que el club blaugrana està molt lluny de poder oferir en aquests moments i que topen de ple amb l’escala salarial que es vol imposar. Els bavaresos s’haurien desplaçat a Amsterdam per intentar lligar un acord amb el futbolista.

El Barça encara no el té descartat, però entén que s’ha complicat moltíssim el seu fitxatge perquè, a més a més del Bayern, hi ha altres equips que també el pretenen, com són el Milan i el Borussia Dortmund, que podria utilitzar els diners que cobri de Haaland per presentar-li una oferta econòmica molt important.

Jordi Cruyff, de la secretaria tècnica del Barça, el va anar a veure en directe en el duel entre l’Ajax i el Benfica. La secretaria tècnica, però, té alternatives i un dels grans objectius és César Azpilicueta, que tant pot jugar de lateral per les dues bandes com de central.

Interrogants al lateral dret

El lateral dret és una posició que el FC Barcelona té intenció de reforçar dintre de les seves possibilitats. Ara mateix hi ha dos especialistes en aquesta posició i diversos jugadors que hi poden actuar en cas d’urgència. Sergiño Dest està millorant molt amb Xavi, però al club li continuen veient mancances importants i no es descarta que el posin en el mercat. Després hi ha Dani Alves, que a final de temporada caldrà decidir si se’l renova per una temporada més. Mingueza també pot jugar en aquesta posició però no es confia gaire en ell i Sergi Roberto no renovarà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)