Barça

Dembélé, al davant de la seva última oportunitat

Barça. Malgrat que part de la direcció esportiva no n’era partidària, el club blaugrana torna a trucar a les portes de l’agent de l’extrem francès en un últim intent perquè acabi renovant

Durant el mercat d’hivern, als despatxos del Barça van acabar molt farts de Moussa Sissoko, l’agent d’Ousmane Dembélé. “És una caixa de sorpreses i ens va marejar molt”, reconeixia Joan Laporta. Tant que el club va retirar-li l’última proposta de renovació que li havia posat sobre la taula i va donar per tancades les negociacions amb ell. Continuaria jugant perquè aquest era el desig de Xavi, que no volia perdre competitivitat jugant-se la classificació per a la pròxima Champions i l’Europa League, però el 30 de juny els camins del Barça i de Dembélé se separarien.

Des del gener fins ara, però, algunes coses han canviat, al club i a l’equip. I la situació de Dembélé també podria estar virant una mica. Se li podria obrir una petita escletxa per continuar vestint de blaugrana després que el jugador hagi manifestat dins del vestidor i al tècnic que li agradaria quedar-se. És una evidència que amb Xavi a la banqueta s’està veient el millor Dembélé en molt de temps. Les lesions sembla que han desaparegut, cada cop se’l veu prenent millors decisions sobre el camp perquè cada cop entén més el joc i s’està mostrant desequilibrant i decisiu, sobretot amb assistències.

El Barça sembla ser que ha recollit el guant llançat per Dembélé, però també va amb peus de plom perquè està escarmentat de tot el que va passar al gener. Sembla ser que accedeix a obrir de nou un període negociador perquè entén que el francès està sent sincer, però també reclama que faci imposar els seus desitjos al seu agent, que té com a prioritat cobrar una bona prima de fitxatge anant a un altre equip i assegurar-li un sou fora de mercat que ves a saber qui podria pagar-li. El serial Dembélé no s’ha acabat i podria viure més episodis.

Molt a prop de tancar una perla del Bayern de Munic

Segons va informar Sky Sports, el FC Barcelona està molt a prop de tancar el fitxatge d’una de les joves perles del Bayern de Munic, Kenan Yildiz. De només 16 anys, és un mitjapunta turc que acaba contracte aquesta temporada i que s’incorporaria a la disciplina del Barça . Té la doble nacionalitat turca i alemanya i és internacional sub 17 amb Turquia. En les categories inferiors del Bayern acumula sis gols en 19 partits aquesta temporada. Comparteix agència de representació amb els jugadors del primer equip del FC Barcelona Pedri i Ferran Torres, i del filial, Fabio Blanco, així que aquest és un punt a favor perquè l’operació es pugui tancar i el club blaugrana pugui sumar talent de fora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)