Barça

El Wolfsburg, a semifinals

El Barça ja sap qui serà el seu rival a les semifinals de la Champions. El Wolfsburg alemany serà l’últim escull per a les blaugrana per arribar a la desitjada final de Torí del 21 de maig.

Les alemanyes van aconseguir el bitllet per a la pròxima eliminatòria superant l’Arsenal per 2-0. El duel de l’anada a l’Emirates Stadium havia acabat amb empat a un. L’holandesa Jill Roord va fer el primer gol de l’equip local nou minuts després de començar el partit. Ja a la segona meitat, la visitant Leah Williamson va desviar una centrada lateral amb la mala sort que la pilota va acabar entrant a la porteria i va deixar sentenciada l’eliminatòria.

Es dona el cas que el Wolfsburg és l’últim equip que ha estat capaç d’eliminar el Barça de la Champions. Va ser l’agost del 2020, també en semifinals, en aquella fase final a partit únic que es va disputar al País Basc, entre Anoeta i San Mamés. Un gol de Rolfö, ara a les files catalanes, va condemnar un Barça que va disposar d’infinitat d’ocasions. Al conjunt alemany també va ser titular Engen, que va arribar a Barcelona l’estiu.

L’anada serà el 22 o 23 d’abril al Camp Nou i la tornada el 30 d’abril o l’1 de maig a Alemanya. L’altra semifinal la disputaran el PSG i el Lió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)