Barça

L’assemblea vota avui per l’acord amb Spotify

Barça. 4.478 socis compromissaris estan cridats a votar de forma telemàtica

Els socis compromissaris del Barça han de ratificar avui l’acord del club amb Spotify per decidir si es converteix en el patrocinador principal del club. Si el pacte es ratifica, Spotify posarà nom a les samarretes del primer equip masculí i femení, a més de reanomenar el Camp Nou per primera vegada en la història del club.

Recordem que, tal com van avançar RAC1 i el diari Sport, Spotify pagarà 60 milions d’euros per cadascun dels quatre anys per aparèixer a les samarretes, i cinc milions pels tres anys a les d’entrenament. En total seran 255 milions d’euros fins a la finalització del contracte. Pel que fa al nom de Camp Nou, l’empresa sueca pagarà cinc milions d’euros per temporada els quatre anys que durin les obres de l’Espai Barça, i vint milions, també per any, les vuit temporades restants. En total seran 160 milions per aquests dotze anys en què l’estadi portarà al davant el nom de Spotify.

L’assemblea extraordinària d’avui serà la primera que se celebra de manera telemàtica. Els 4.478 socis estan citats en dues convocatòries (10 h i 10.30 h). Tot i això, l’Auditori 1899 serà el marc de la mesa de l’assemblea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)