Barça

Xavi Hernández

Tècnic del Barça

“Seguirem fins que les matemàtiques ens ho permetin”

Estava radiant Xavi Hernández després de la victòria d’ahir. “És un partit de sis punts”, va explicar el tècnic. “Era una final i l’hem treta endavant”, va seguir l’entrenador que, respecte a les opcions al títol, va indicar: “Seguirem fins que les matemàtiques ens diguin que no.” “Ho intentarem. Queden nou partits i intentarem guanyar-los tots. No depenem de nosaltres i hem de mirar a veure si el Madrid falla, però és difícil que fallin tant”, hi va afegir.

Pel que fa al partit, el de Terrassa va dir que “el resultat és curt”. “Hem dominat, hem estat millors que el Sevilla, que considero un superequip. Ells estan molt ben treballats, defensen molt bé”, va expressar. “Ens ha faltat l’última passada. No estàvem lúcids”, va asseverar. Finalment, es va referir al protagonista del matx, Pedri: “És un jugador superlatiu, marca diferències. Té un lideratge extraordinari.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)