Barça

Els socis del Barça ja han retirat 50.000 entrades

L’anada de les semifinals de la Champions contra el Wolfsburg tornarà a registrar una gran entrada

El Barça ha anunciat que els socis de l’entitat ja havien retirat 50.000 entrades poques hores després de posar-les a la seva disposició. Així doncs, el duel d’anada de les semifinals de la Champions femenina té tota la pinta que registrarà una nova gran entrada i, qui ho sap, si un nou rècord mundial d’afluència d’espectadors, establert fa una setmana en el matx contra el Madrid amb 91.553 espectadors.

L’anada de les semifinals de la Champions femenina entre el Barça i el Wolfsburg es jugarà al Camp Nou el divendres 22 d’abril a les 18.45 h, tal com havia demanat el club. En un principi, la UEFA havia programat que les semifinals de la Champions League femenina es juguessin entre el 23 i el 24 d’abril. Però el Barça, conscient que el 23 és Sant Jordi i el 24 està previst que es disputi el Barça – Rayo Vallecano al Camp Nou, va demanar a l’organisme europeu avançar aquest duel. Finalment, la UEFA i el Wolfsburg han acceptat aquest canvi de dia.

Tothom qui hi vulgui assistir ja pot aconseguir la seva entrada. Avui s’ha obert un període de 24 hores d’exclusivitat perquè els socis puguin retirar un màxim de quatre entrades amb un únic cost de 2,5 euros per despeses de gestió. A partir de dimarts a les 9 del matí, tots els que no són socis també podran obtenir la seva per un preu que oscil·la entre els 9 euros i els 15 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)