Barça

Esgotades les entrades per al Barça-Wolfsburg de Champions

Vist i no vist. El Barça anuncia que tanca l’aixeta i ja no queden entrades ni per als socis i sòcies, ni per al públic en general, després de menys de 24 hores de posar-les a la venda

El Barça ha anunciat que ja no queden entrades disponibles per poder veure el partit d’anada de les semifinals de la Champions femenina entre el conjunt blaugrana i el Wolfsburg alemany que es disputarà al Camp Nou el divendres 22 d’abril. En menys de 24 hores, i a conseqüència de l’alta demanda, primer dels socis i sòcies de l’entitat, i després del públic general, les entrades de l’enfrontament han volat, un fet que assegura una nova afluència històrica al Camp Nou i, probablement, un nou rècord mundial en un partit de futbol femení després de l’establert recentment contra el Madrid en la tornada dels quarts (91.553 espectadors).

La web no dona l’abast

L’equip femení del Barça està de moda. Milers d’usuaris i aficionats han col·lapsat la web del Barça en les últimes hores per mirar d’obtenir una entrada per a l’enfrontament contra l’equip alemany. Més de 150.000 usuaris han fet cua al web, tot esperant tenir l’opció d’aconseguir l’entrada.

El Barça ja havia anunciat que s’havien retirat 50.000 entrades per part dels socis de l’entitat, que en van tenir prioritat, i que n’havia posat 35.000 a la venda per al públic en generar –en guarda 5.000 per a l’afició del Wolfsburg i 5.000 per a compromisos del club.

El matx es jugarà el proper divendres 22 d’abril a les 18:45h després que la UEFA hagi acceptat la petició del club blaugrana per evitar coincidir amb la diada de Sant Jordi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)