Barça

Negocien per Dembélé

Renovació. Mateu Alemany va viatjar al Marroc per veure’s amb Sissoko, l’agent del francès, per reobrir les converses per intentar ampliar el contracte del futbolista, però sense bogeries

El director de futbol del Barça, Mateu Alemany, ha viatjat fins al Marroc per reunir-se amb Moussa Sissoko, l’agent de Dembélé, per tractar la seva renovació. La informació va avançar-la Gerard Romero i aquest diari va poder confirmar-la. El primer moviment el va fer l’agent, que es va posar en contacte amb el club per veure si podien reobrir la porta després que tot quedes trencat el gener passat. El Barça va accedir-hi perquè vol complaure els desitjos del seu tècnic, Xavi, que insisteix que li agradaria assegurar-se la continuïtat de Dembélé perquè el considera una peça clau per al seu joc (pot jugar d’extrem per les dues bandes) i que ben treballat, com fins ara amb ell, pot convertir-se en un futbolista molt decisiu i un dels millors en la seva posició. Ara bé, el club blaugrana també té clar que no pensa fer bogeries i Alemany li presentarà la mateixa última oferta que van fer-li o una amb un lleuger retoc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)