Barça

“L’Eintracht ens dificultarà molt les coses”

Xavi Hernández i Ferran Torres

Guanyar l’Europa League és un dels objectius del Barça, que avui vol fer el primer pas cap a les semifinals de la competició obtenint un bon resultat contra l’Eintracht de Frankfurt. Xavi està convençut que el conjunt alemany els posarà les coses difícils. “És un equip molt fort físicament i que està molt ben organitzat. La realitat és que no vam tenir sort en el sorteig. L’Eintracht ens dificultarà molt les coses, no serà fàcil”, va explicar el tècnic, que creu que el punt fort dels alemanys és la velocitat a l’hora de fer la transició defensa-atac. “Surten com bales. Qualsevol pèrdua ens pot fer molt mal i hem de minimitzar els riscos a la zona de construcció.”

El Barça arriba al duel en plena forma després d’encadenar tretze partits sense perdre. Tot i això, Xavi es mostra prudent de cara al partit d’avui: “Seria un error molt gran relaxar-se. No pot existir la relaxació. Tots els equips estan a un nivell semblant i si falta actitud et passen per sobre. Les coses van molt bé, però no significa res. Podem entrar en una dinàmica negativa en qualsevol moment.”

Ferran Torres va ser el jugador escollit per atendre la premsa. L’atacant valencià va assegurar que l’equip està motivat. “És un partit molt important per a nosaltres. El Barça és un club que ha de lluitar per tots els títols i el partit contra l’Eintracht és el primer pas per aconseguir l’Europa League. Ho donarem tot.” Ferran va parlar del seu moment personal. “Xavi m’ha transmès confiança des del primer dia i això ajuda. Els números estan arribant i estic ajudant l’equip.” L’atacant blaugrana va desfer-se en elogis cap a Pedri, un dels seus millors amics. “Per mi és un dels millors jugadors del món. Marcarà una època.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)