Barça

L’1x1 de l’empat del Barça al camp de l’Eintracht

Per Oriol Robiró

ter stegen (90’)
Batut
Tot i la insistència de l’Eintracht i les ocasions que va arribar a generar, l’alemany va tenir un partit tranquil en què no va haver de fer grans intervencions. En el gol, directe a l’escaire, no hi va poder fer absolutament res.
araújo (90’)
sòlid
Al lateral dret va patir en molts moments per mantenir a ratlla Kostic, però se’n va sortir bé, tot i permetre centrades, les quals no van arribar a zona de perill. Amb la seva velocitat, a més, va donar un cop de mà als centrals.
piqué (23’)
lesionat
Molt imprecís en els primers minuts, amb alguna pèrdua perillosa. Des de ben aviat va mostrar símptomes de dolor a l’adductor esquerre després d’una relliscada i va haver de ser substituït abans de la mitja hora.
eric garcia (90’)
clarobscur
Des del primer minut va combinar accions de mèrit amb algunes en què semblava que li faltés confiança. En general va estar correcte, però es va equivocar en el gol refusant de cap un córner cap al mig.
jordi alba (90’)
fred
Va començar amb un parell de frivolitats que van permetre dos contraatacs al conjunt alemany, però es va anar centrant. Tot i això va aparèixer poc en accions ofensives i va patir amb les arribades per banda de Knauff.
busquets (90’)
pilar
Dins del caos que va generar el dinamisme de l’Eintracht va ser qui més serè es va mantenir, evitant que el mal fos major quan el Barça estava sotmès. Li van assenyalar un penal, però el VAR el va rectificar.
pedri (90’)
desconegut
Després del recital ofert en els últims partits, ahir el Barça el va trobar a faltar d’alló més, ja que va ser incapaç de trobar espais entre línies i entrar en joc. Defensivament també podria haver aportat una mica més.
gavi (62’)
treballador
Igual que a Pedri, li va costar moltíssim entrar en joc, però va ser capaç de participar una mica més. Va tenir actuacions destacades en defensa, evitant fins i tot una rematada claríssima de Knauff en la primera part.
adama traoré (62’)
repetitiu
Quan va rebre escorat a la banda dreta se’n va anar del defensa i va poder fer la centrada, però sense trobar rematadors. La seva jugada preferida funciona, però a banda d’això va aportar poca cosa més.
ferran torres (90’)
golejador
Sense participar en excés va ser qui més perill va generar, i és que amb un gran xut va estar a punt d’obrir la llauna només de començar. Al final va trobar el gol amb una definició excel·lent dins l’àrea.
aubameyang (90’)
espès
Va tenir moltes més imprecisions del que és habitual cada vegada que venia a rebre, i això no va permetre al Barça tenir continuïtat en el joc. En zona de rematada tampoc va tenir el seu dia, i només va gaudir d’una ocasió.
Lenglet (67’)
correcte
Va entrar fred i va necessitar uns minuts per estar còmode. Un cop endollat va passar pel partit sense pena ni glòria.
Dembélé (28’)
revulsiu
Amb la seva entrada es va apujar una marxa en les accions ofensives i va participar en el gol de l’empat.
de Jong (28’)
assistent
Va aportar aire fresc i en una de les primeres intervencions va assistir Ferran Torres per empatar el partit.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)