Barça

“Són tres punts d’or per seguir en la lluita”

Xavi Hernández. Tècnic del Barça

La d’ahir va ser una d’aquelles victòries d’esforç, lluita i orgull. Xavi, que havia avisat dels perills del Llevant en la prèvia, va aplaudir la mentalitat dels seus jugadors per treure tres punts vitals i tirar endavant un partit que s’havia complicat. “Tenim aquesta mentalitat guanyadora que fa que l’equip tregui resultats positius fins i tot quan no juguem bé. Estem preparats per competir sempre i lluitem fins al final. Són tres punts d’or per poder seguir en la lluita. Són vitals.” No es va veure la millor versió del conjunt blaugrana, similar en molts moments a la que va mostrar a Frankfurt. “No hem fet un gran partit, però hem competit molt bé. Són tres punts d’or. Avui tenim jugadors que han marcat la diferència, com el Ter Stegen i el Luuk. Els canvis ens han ajudat també. Crec que hem notat el cansament del duel del dijous en certs moments.” El tècnic de Terrassa també va voler agrair l’esforç que estan fent els jugadors. “L’equip està cansat. També tenim una fatiga mental que ens està pesant en molts moments, però tirem els partits endavant. Hem d’aprofitar aquesta dinàmica.”

El Barça es va trobar tres penals en contra. Tot i això, Xavi no va voler entrar en valoracions sobre les accions. “Des de la meva posició passa tot molt ràpid”, es va limitar a dir. Sí que va destacar la importància de l’aturada de Ter Stegen en el segon llançament. “És una acció que canvia la dinàmica del partit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)