Barça

Laporta: “El club no és culpable, però sí responsable”

Mesures. El president del Barça assegura que en competicions internacionals les entrades seran nominatives

Menys de 24 hores després del partit entre el Barça i l’Eintracht, el president del club blaugrana, Joan Laporta, ha explicat a TV3 i als mitjans oficials de l’entitat quines mesures es prendran perquè no es repeteixi l’entrada de milers d’aficionats visitants al Camp Nou. Laporta, que ahir va reconèixer sentir-se avergonyit, ha assegurat que en les competicions internacionals les entrades seran nominatives: “No volíem prendre aquesta mesura perquè incomoda els socis que tenen una bona actitud, que són la majoria, però no ens queda més remei. No volem que torni a passar mai més el que vam viure ahir a l’estadi”, ha explicat.

Tot i això, Laporta ha volgut exculpar el Barça: “El club no és culpable del que va passar. Sí que en som responsables perquè ens encarreguem d’organitzar el partit. Vam posar a la venda 34.440 entrades que no es podien comprar amb targetes de crèdit alemanyes. Qui les va adquirir les va fer arribar als aficionats de l’Eintracht. Això és una evidència”, ha dit el màxim mandatari del club blaugrana. El president ha tornat a reiterar que ahir van passar vergonya i que va ser un dia “trist pel resultat i per la presència de tants alemanys a l’estadi”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)