Barça

“No canviarem l’ADN”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

“D’alguna manera, et sents robat a casa teva.” Així va resumir Xavi Hernández el seu sentir pel que va passar dijous. “Quan vam sortir de l’hotel, ja vam haver de fer-ho pel darrere. Després, ens van tirar de tot a l’autocar. I vam veure tanta gent de l’Eintracht que no ens ho esperàvem. Ja va començar tot malament... I, després, el penal”, va explicar l’entrenador. “No ens vam sentir com a casa. No és una excusa, però ens va condicionar. No ens vam sentir còmodes”, va seguir el tècnic que, no obstant això, va reconèixer que, els últims partits, han abaixat el nivell. “Hem de millorar en tots els sentits. No és fàcil; estem canviant un model de joc”, va dir. “És una garrotada, però hem entrenat bé i estem preparats. Ens hem de refer. Hem de pensar en les vuit finals que ens queden i a classificar-nos per a la lliga de campions”, va expressar l’egarenc, ja en clau Cadis. “Costarà. Vindran a defensar-se molt i crec que amb Sergio han millorat en molts aspectes”, va indicar.

Qüestionat per l’estil, debat recurrent quan apareixen les derrotes, el tècnic va ser contundent. “Amb aquest estil hem guanyat cinc lligues de campions. Ha donat fruits. L’ADN del Barça ha de ser aquest. El que no podem fer és anar donant cops de volant per una derrota”, va explicar. “Hem de creure en el que fem, corregir i millorar, però no canviarem d’ADN per haver perdut un partit un partit, un títol o diversos títols. S’hi ha d’insistir i arribaran els fruits. Potser no m’arriben a mi com a entrenador, però li arribaran al següent. Hem perdut l’ADN els últims anys i l’hem de recuperar”, va concloure.

Sergio, a donar la sorpresa

El preparador del Cadis va asseverar que l’equip que entrena té “molt per guanyar i poc per perdre” avui al Camp Nou. “Per què no podem donar la sorpresa?”, va preguntar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)