Barça

L’1x1 del Barça contra el Cadis

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
enfeinat
Va ser un autèntic espectador en la primera part, però en la segona se li va girar feina. Va sortir dubitatiu en la centrada que va acabar amb el gol del Cadis, tot i que va evitar la doble rematada de Sobrino. Va evitar un parell de gols més.
DEST (90’)
OFENSIU
Li va costar incorporar-se en atac per una banda monopolitzada per Dembélé, però es va animar en el segon temps. Va aconseguir arribar fins a la línia de fons més d’una vegada, però no va trobar cap soci en les seves centrades.
ERIC GARCIA (90’)
despistat
Va fer una bona primera part, recuperant una bona versió. Es va mostrar atent en l’anticipació i el tall, però va perdre la marca de Sobrino en l’acció que va acabar amb el gol del Cadis. Va intentar el gol amb un xut llunyà.
LENGLET (76’)
deCREIXENT
Tot i el poc ritme de joc i el record del penal comès contra el Llevant, el francès va resoldre prou bé la primera part. En la segona es va mostrar més tou i va oblidar-se de Lucas Pérez en l’acció del gol dels visitants.
JORDI ALBA(90’)
espès
Les incorporacions per banda no van aportar perill. No va entendre’s bé amb Ferran Torres en més d’una ocasió. Quan es trobaven, les centrades no trobaven rematador. Va perdre la pilota que va acabar amb el gol del Cadis.
BUSQUETS (90’)
clarivident
En un partit en què el Barça va tenir el domini de la possessió, el migcampista de Badia va ser el far que iniciava les jugades. Les dificultats per connectar amb els interiors van convertir-lo en l’encarregat de distribuir i interpretar el joc.
DE JONG (76’)
mòbil
El migcampista va fer una feina poc visible, generant espais contínuament. Es movia de dreta a esquerra, venia a rebre i estirava el camp. Amb pilota no va estar del tot encertat, i va ser superat en algunes accions.
GAVI (90’)
treballador
Si alguna cosa no li falta mai al migcampista és la seva entrega. Va pressionar i es va mostrar intens en defensa, però li va costar aparèixer en atac davant les dificultats del Barça per connectar amb els seus interiors.
DEMBÉLÉ (90’)
desequilibrant
El francès va ser el gran protagonista en atac del Barça, fent ballar els defenses rivals. Es va posar l’equip a l’esquena després del gol del Cadis, però Ledesma va privar-lo de marcar en més d’una ocasió.
MEMPHIS (61’)
substituït
Va oferir-se bé com a tercer home per intentar descarregar de cara, però no va estar del tot encertat en l’entrega. No va aportar rematades en atac, tampoc quan Xavi el va moure a la banda, i va acabar substituït per Aubameyang.
FERRAN TORRES (90’)
pla
A diferència del costat de Dembélé, la banda esquerra no va aportar el desequilibri que el partit necessitava davant d’un Cadis ben tancat per dins. Va desmarcar-se bé, però va decidir malament quan s’acostava a l’àrea.
AUBA (29’)
absent
El gabonès va entrar per Memphis per intentar aportar gol, però no va poder participar i no va rebre pilotes en atac.
luuk (14’)
recurs
No sempre pot ser l’heroi en el tram final, tot i que va estar a punt de marcar en la primera rematada que va fer en un córner.
ADAMA (14’)
ESTÈRIL
Va intentar desbordar per la banda dreta i trobar Luuk de Jong dins l’àrea, però va ser sense èxit.
MINgueza (3’)
inèdit
Va entrar en temps afegit per un Dest cansat i per intentar rematar alguna centrada.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)