Barça

El retorn a l’estadi

Un partit després. 57.495 espectadors van assistir al Camp Nou a donar escalf a l’equip després del desencís, tant a la gespa com a la graderia, dijous passat

Els càntics dels milers d’aficionats de l’Eintracht de Frankfurt que dijous van ser al Camp Nou encara ahir ressonaven al feu blaugrana. El tema va aixecar polseguera, amb la indignació de la massa barcelonista, més dolguda probablement pel panorama que va presentar casa seva, que no pas per l’eliminació de l’Europa League, tot i ser una altra garrotada a Europa, en el segon torneig continental i davant del novè de la Bundesliga.

Fins i tot Joan Laporta ho va reconèixer. “És una vergonya”, va dir el president, que es va comprometre a fer una investigació per determinar què havia passat amb les entrades i que, de fet, aquest migdia donarà explicacions al respecte. D’aquesta manera, el dirigent blaugrana compareixerà avui, a les 12 h, a la sala de premsa Ricard Maxenchs, on oferirà una roda de premsa per expressar la versió de l’entitat després de l’episodi.

Malgrat tot, ahir no va ser un dia gaire diferent al Camp Nou. L’excepcionalitat, tret d’una protesta a l’esplanada de l’estadi que va reunir una cinquantena de seguidors abans de l’inici del partit, la va posar la grada d’animació amb la seva absència. El grup, que se situa en un espai al gol nord, no va assistir ahir al camp i va deixar les localitats que ocupen en cada enfrontament buides, com a reivindicació pel que va ser, segons el comunicat que havia fet el dia abans, “una humiliació social que mai podrem oblidar” i “la major infàmia succeïda a casa nostra”.

Els 57.495 espectadors, doncs, que van ser presents, pràcticament tots blaugrana, com en un dia qualsevol, van encarregar-se de posar color i, en els primers compassos, també en diversos trams, van arrencar a animar l’equip. Quan més van fer-se sentir, però, va ser després del gol encaixat, i des d’aleshores van donar escalf a l’equip i van collar l’àrbitre per empènyer i fer possible una remuntada que no va arribar.

LA VERSIÓ DEL CLUB

Laporta compareixerà avui en roda de premsa per explicar l’embolic de les entrades
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)