Barça

Jonatan Giráldez

Tècnic del Barça

“El que han fet les jugadores és pràcticament de 10”

Més que satisfet estava Jonatan Giráldez al final del partit amb l’actuació del grup que orienta. “Segurament per la magnitud del partit, perquè és molt complicat rendir a aquest nivell en una semifinal contra un rival com el Wolfsburg, ha estat una de les millors primeres parts que hem fet aquesta temporada”, va dir el tècnic. “El que han fet avui les jugadores ha estat pràcticament de 10”, va manifestar. “Quan guanyes amb un marcador així, és evident que hi ha hagut una superioritat durant el partit, per tot el que ha mostrat l’equip, amb pilota i sense pilota”, hi va afegir Giráldez, lloant el joc del conjunt blaugrana.

Tot i l’avantatge, però, el preparador no es refia de cara a la tornada. “La setmana vinent juguem al seu camp i contra el Chelsea van guanyar 4-0 i contra el Bayern, 6-0... L’eliminatòria no està resolta, està encarrilada pel rendiment que ha mostrat l’equip, però hem d’anar Alemanya amb la mateixa intenció de guanyar el partit”, va assegurar.

LA TORNADA

“L’eliminatòria no està resolta. hem d’anar a Alemanya a guanyar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)