Barça

“Hem de tenir paciència”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

El tècnic del Barça, Xavi Hernández, és conscient de la importància que tenen els tres punts d’avui per fer un pas de gegant cap als objectius marcats. “Ens estem jugant anar a la Champions i la segona posició. Sent realistes, la lliga és gairebé impossible, així que l’objectiu és aquesta segona posició. Guanyar el Rayo és una gran oportunitat per consolida aquesta segona posició”, va dir ahir el terrassenc en la prèvia, conscient que a més del resultat la imatge de l’equip és important: “També hem de millorar les sensacions. Vam estar a un gran nivell el mes de març i ara l’hem perdut una mica, així que en aquestes jornades que queden hem de recuperar aquell nivell i això ens portarà directament als resultats, i serà important per al curs que ve.”

Xavi sap que no serà un partit fàcil tot i que el Rayo arribi al Camp Nou en hores baixes malgrat la victòria contra l’Espanyol en l’última jornada. “El Rayo és un rival difícil, un equip amb personalitat. Iraola treballa molt bé i és un gran entrenador. És valent i ens pressionarà a dalt segur, així que haurem de tenir capacitat de sortir de la pressió, que ens va costar en la segona part contra la Real. Hem de ser més contundents i eficaços en les primeres ocasions de gol”, analitza el tècnic, que té clar en què ha de fer un pas endavant l’equip: “En el tema psicològic l’equip està molt bé i es va veure al camp de la Real. Físicament estem notant fatiga però estem bé. Ens costa aquest aspecte tàctic que no hem pogut treballar tant.”

Per últim, Xavi va fer una crida a l’afició: “Quan no tenim part de l’afició perdem, ja s’ha vist contra l’Eintracht i el Cadis. Els necessitem perquè sense ells som menys equip.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)