Barça

L’1x1 del Barça

Per Joel Sebastian

Ter Stegen (90’)
resignat
Una vegada més, el primer xut del rival va acabar en gol. Aquesta vegada va ser Álvaro García, que el va superar amb un xut al pal curt. En la resta del partit, gairebé no va tornar a tocar la pilota amb les mans.
Dest (45’)
adormit
Quan el partit tot just havia començat, va agafar les crispetes i es va convertir en espectador de luxe de la desmarcada d’Álvaro García que va acabar en el 0-1. En defensa se li veuen mancances i en atac tampoc aporta gaire.
AraUjo (90’)
regular
Va tornar a encoratjar els companys amb el resultat en contra. Seva va ser la primera ocasió de gol després de moure’s dins l’àrea (13’). Amb Eric Garcia va mostrar falta de complicitat en algunes jugades puntuals.
Eric Garcia (71’)
dubitatiu
Amb Araujo, no és clar qui té els galons per tirar la línia defensiva endavant. Continua patint en certes accions, i que el joc de l’equip no tingui continuïtat ni fluïdesa no l’ajuda gens. Va ser el defensa sacrificat per buscar almenys l’empat.
Alba (90’)
desesperat
Amb Ferran Torres al davant, sembla que no pot avançar amb tanta profunditat com voldria i ha de provar els llançaments des de la llarga distància amb més regularitat. Va estavellar una pilota al pal i va patir amb els atacs d’Isi.
Busquets (90’)
recuperador
Iraola el va envoltar de jugadors, així com a Frenkie de Jong, i això li va dificultar tocar la pilota i ser protagonista a l’hora de bascular el joc i repartir criteri. En defensa va recuperar pilotes i va córrer per equilibrar l’equip.
F. De Jong (60’)
imprecís
Va errar en passades fàcils als companys i no se’l va veure còmode davant la pressió asfixiant dels migcampistes rivals. Va treballar sense pilota per buscar línies de passada i rebre per generar joc, però li va costar connectar-se.
gavi (90’)
activat
Va tornar a demostrar caràcter i solidaritat a l’hora de pressionar, però també va generar joc ofensiu trencant línies i fent de Frenkie. Darrerament està demostrant criteri a dins de l’àrea i va estavellar una pilota a la creueta.
dembélé (90’)
precipitat
Per cada bona decisió, en pren cinc de dolentes, i això desespera. Va anar clarament de més a menys i va provar més d’un xut que va posar en perill la colònia d’aus que sol habitar pels volts del Camp Nou.
ferran Torres (60’)
pla
No va afrontar el joc ni va generar situacions de perill combinant o buscant la desmarcada. Es va contagiar del joc gris de l’equip i va acabar substituït amb justícia. Res a veure amb el Ferran dels primers partits com a blaugrana.
aubameyang (71’)
ineficaç
Els companys no van poder connectar amb ell ni tampoc el gabonès va saber generar situacions perilloses. En la rematada tampoc va tenir la precisió habitual i, de fet, Memphis, en menys estona al camp, va generar més perill.
Lenglet (45’)
fred
Va entrar per enviar a la dutxa Dest, però va acabar desplaçant Araujo al lateral i deixant tota la profunditat únicament a Dembélé.
memphis (30’)
Li va costar entrar en el partit, però va acabar sent el futbolista que més ho va intentar en el tram final de l’enfrontament.
Nico (30’)
apagat
Va substituir Frenkie, però tampoc va aportar solucions a la falta de fluïdesa de tot l’equip.
Adama (19’)
intermitent
Va entrar per fer ample el camp i crear profunditat, però va acabar generant poc en tots els sentits.
L. de jong (19’)
estimat
Va desfermar una ovació a l’hora de sortir al camp, però gairebé no va rebre cap centrada òptima.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)