Barça

Xavi Hernández

Entrenador del Barça

“No he sabut motivar l’equip”

La preocupació de Xavi després del partit era més que evident. Tercera derrota seguida a casa i un altre partit amb una imatge pobra de l’equip. El tècnic va mostrar-se crític amb la poca motivació dels jugadors en la primera part: “Lluitar per un segon lloc no és motivant, però és la nostra realitat. Si volem jugar la Champions hem de sortir al camp amb la mateixa empenta que a la segona part. No he sabut motivar l’equip, no he tocat la tecla correcta. La primera part l’hem regalat.”

Xavi va lamentar que l’equip hagi deixat escapar dues oportunitats per encarrilar la classificació per a la Champions: “Hem de ser autocrítics. Tant contra el Cadis com avui teníem una oportunitat d’or. En dos partits a casa se’ns ha complicat l’accés a la lliga de campions. Hem de millorar moltes coses perquè no estem en el nostre millor moment”, va admetre.

El tècnic va assegurar que se n’anava “enfadat i decebut”, però va aprofitar per enviar un missatge d’unió per afrontar els cinc partits que falten aquesta temporada. “Hem de posar els cinc sentits en els duels que ens falten. És un moment per estar units, fer un pas endavant i donar-ho tot. Hem de treure aquests partits com sigui. Ho intentarem.” Xavi va agrair a l’afició el suport malgrat la derrota i el mal moment: “L’afició ha estat de deu i l’equip no està a la seva altura. Estic convençut que ens animarà fins al final.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)