Barça

“Ens centrem a accedir a la pròxima Champions”

Rebaixa. Conscient que els mals resultats de l’equip han enterrat les possibilitats de guanyar el títol, el president Laporta confia lligar l’objectiu més realista

El president del Barça, Joan Laporta, no ha tingut més remei que rebaixar la pròpia ambició a l’hora de fixar els objectius del primer equip, ja que qualsevol desig o aspiració al títol de lliga és una utopia després dels mals resultats aconseguits en els dos duels disputats al Camp Nou contra el Cadis (0-1) i el Rayo Vallecano (0-1), dos equips que lluiten per no baixar a segona A.

“Per aquesta temporada estem centrats a accedir a la Champions League. A veure si ho aconseguim en les cinc finals que ens queden per disputar”, deia Laporta en arribar a Montserrat, on ahir es va reunir la junta directiva del club blaugrana encapçalada pel president. I és que aquesta és l’única lluita que li queda, al Barça, en una campanya que havia de ser, o que ha de ser, de reconstrucció i, des de l’arribada de Xavi Hernández a la banqueta, per fixar bé els fonaments del futur.

Els acords de la junta

En la reunió que es va fer a Montserrat, la junta directiva va acordar el nomenament de David Carabén com a comissionat per al 125è aniversari de l’entitat amb l’objectiu de definir i impulsar les accions que es derivin de l’efemèride. També es va aprovar la creació de la comissió de la memòria històrica del Barça, que tindrà com a objectiu recuperar, estudiar i promocionar la dimensió esportiva, social i democràtica de l’entitat a través de la història. I, finalment, es va anunciar la signatura d’un nou conveni de col·laboració amb l’Abadia de Montserrat i es va aportar als membres de la junta directiva la informació sobre dues demandes judicials contra el club de la Confederació Mundial de Penyes.

Llum verd a l’Espai Barça

Després de molts mesos de negociacions entre el club blaugrana i l’Ajuntament, concretament des que el maig de l’any passat Joan Laporta comuniqués a Ada Colau totes les variacions que la nova junta directiva havia aplicat a l’Espai Barça, les dues parts han arribat a un acord per començar les obres per al nou espai. Segons una informació avançada per RAC1, en els pròxims dies el Barça i el consistori de la ciutat anunciaran l’acord que donarà el vistiplau per començar una remodelació que els socis ja van aprovar en assemblea amb un 88% dels vots a favor i un finançament de 1.500 milions. Aquests diners s’aconseguirien mitjançant un altre acord en paral·lel amb Goldman Sachs, també proper a tancar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)