Barça

Jonatan Giráldez

Tècnic del Barça

“Aquesta experiència ens ajudarà”

El Barça està acostumat a guanyar, però ahir no va ser possible. No és cap drama, ja que l’objectiu primordial es va assolir: classificar-se per a la final de la Champions. Per això el tècnic blaugrana, Jonatan Giráldez, va destacar que la derrota contra el Wolfsburg pot ser positiva. “Aquesta experiència ens ajudarà. La derrota forma part de la competició i viure-la en directe permetrà que treballem aspectes per viure situacions similars si ens hi trobem en un altre partit”, va comentar. L’entrenador gallec també va voler remarcar “la duresa de la màxima competició europea” i va admetre que la derrota “arriba en el moment oportú perquè no implica res”.

Per la seva banda, Mapi León va acabar el partit enfadada pel fet de no haver guanyat: “Soc una persona que fa molta autocrítica i em cabreja molt perdre, encara que hàgim passat a la final. Estic molt contenta, però també estic molt enfadada.” També va voler valorar el fet de jugar la tercera final en quatre anys: “Això costa moltíssim.”

DIFICULTATS

El tècnic blaugrana va destacar la duresa de la Champions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)