L’1x1 del Barça

Per Joel Sebastian

Ter Stegen (90’)
parat
Un dia més a l’oficina per a l’alemany. Desgraciadament, però, aquesta temporada la rutina del porter és tenir més aviat poca feina, però haver d’agafar la pilota de dins de la seva porteria, com a mínim, en una ocasió.
Alves (89’)
amagat
Va entrar poc en joc, i en atac gairebé en cap situació es va mostrar per doblar, ni a Ferran Torres ni a Dembélé. Va fer sempre joc fàcil, sense complicar-se la vida, però no se’l veu en la millor versió física, i potser és normal.
Araujo (90’)
renovat
Semblava que gaudiria d’una nit plàcida, però en l’acció anterior al 2-1 no va treure bé la pilota i en el gol de Raíllo va fallar en la marca. Va fer una diana que l’assistent va anul·lar per un fora de joc que es devia veure millor des del VAR.
piqué (28’)
Lesionat
Va forçar la màquina innecessàriament, sense entrenar-se amb regularitat, i això damunt del terreny de joc es nota. Gairebé en la primera acció en què va estar exigit ja va notar molèsties i el van condicionar clarament.
jordi alba (90’)
assistent
El lateral va mostrar una gran versió i va ser vertical i profund quan calia. Ja va fer la centrada del gol anul·lat a Araujo, va connectar bé amb Memphis i va assistir l’holandès amb una gran passada a l’espai que el va deixar sol.
busquets (90’)
lector
Va tornar a fer una bona classe de lectura de joc a l’hora d’aportar equilibri a l’equip i balanç defensiu després de pèrdua. Es va situar en el lloc que calia per caçar un refús en el minut 54 i fer un bon gol amb un xut encreuat des de la frontal.
f. de jong (90’)
voluntariós
Va estar millor que en el darrer partit contra el Rayo Vallecano, però ho tenia fàcil. Va buscar l’associació amb els companys, però li va faltar precisió a la zona de tres quarts. Bon partit de l’holandès en línies generals.
Gavi (90’)
nervi
Quan el partit feia poc que havia començat, es va treure del barret una centrada en la primera ocasió d’Aubameyang. En la pressió és tot coratge i solidaritat, i la seva entrega contagia qualsevol. Renovació urgent.
f. torres (75’)
ascendent
Va jugar per la banda dreta, en el lloc habitual de Dembélé, però no va ser, ni de bon tros, tan profund i decisiu com el francès. Va anar de menys a més, ja que en la segona part va trencar a l’espai i va generar perill, sense sort.
memphis (90’)
decisiu
L’holandès va ser l’encarregat d’obrir la llauna tot i partir des de la banda esquerra. Es va mostrar participatiu i amb voluntat d’agradar, i en l’1-0 va demostrar qualitat tècnica amb un gran control i un segon toc amb què la va fer entrar a dins.
aubameyang (75’)
irregular
En el minut 5 va quedar a prop del gol després de fer un gran moviment en la desmarcada clau per desfer-se del marcador. Es va mostrar més actiu i amb Memphis va tenir un bon nivell de compenetració en la zona d’atac.
Eric G. (62’)
En les accions en què va haver d’actuar, ho va fer amb criteri i ajudant en la cobertura. Entre ell i Araujo, es cola Raíllo en el 2-1.
ansu fati (15’)
sa
A part dels tres punts, va ser la notícia agradable del partit. Ansu Fati ha tornat i el final de curs li ha de servir per retrobar-se.
dembÉlé (15’)
implicat
Tot i passar una amigdalitis i trobar-se lluny d’un bon estat, va jugar l’últim quart d’hora i no va desentonar. Va aportar velocitat i profunditat.