Barça

Xavi Hernández

Entrenador del Barça

“Hem dominat el partit”

El Barça va tornar a trobar el camí de la victòria al Camp Nou, després de tres partits sense fer-ho. Xavi es va mostrar satisfet pel resultat i el joc mostrat: “Estic content perquè la victòria era crucial. Crec que hem dominat i era un partit per acabar 3 a 0. Són tres punts que ens donen més tranquil·litat, i tenim l’objectiu de classificar-nos per a la Champions més a prop.” “Ara hem de guanyar aquesta lliga de cinc, en què només tres equips es classificaran per a la màxima competició europea”, va afirmar el tècnic.

Xavi també va assegurar que només es poden aconseguir bons resultats a partir de desplegar un bon joc: “S’ha de jugar millor cada partit per intentar guanyar. Contra el Mallorca, no hem jugat bé deu minuts i ens han marcat.”

Per acabar, el tècnic també va valorar el retorn d’Ansu Fati: “És un jugador especial que té gol. No està amb el ritme ni amb la capacitat física necessaris, però estic molt content per ell. És un jugador diferencial i ha estat una llàstima no haver-lo tingut aquests mesos, perquè estic segur que ens hauria ajudat molt.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)