Barça

La web del Barça col·lapsada per sol·licitar entrada per a la final de Torí

Molts interessats. El club blaugrana oferirà als seus socis les 3.000 entrades que la UEFA entrega a cada finalista. Com que el nombre de sol·licitants superarà el d’entrades hi haurà sorteig per estipular el número de tall

La web del Barça ha tornat a col·lapsar després que avui a les 10 s’obrís el termini per tal que els socis del club sol·licitessin una entrada gratuïta per assistir a la final de la Champions League femenina que es disputarà a Torí entre el Barça i el Lió.

L’entitat culer oferirà gratuïtament als seus socis les 3.000 entrades que la UEFA entrega, també gratis, a cada finalista. El col·lapse fa pensar que el nombre de sol·licitants superarà el nombre d’entrades, per tant, acabarà havent un sorteig per estipular el número de tall dels guanyadors de les entrades.

Els socis que ho desitgin poden seguir sol·licitant la seva entrada fins el dijous 5 de maig emplenant un formulari a la web del club. Com a molt es podrà obtenir una entrada per soci i es podran fer agrupacions de fins a quatre socis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)