Barça

Bogeria per anar a Torí

Fal·lera blaugrana. El web del FC Barcelona col·lapsa davant l’allau de peticions d’entrades gratuïtes per a la final de la Lliga de Campions femenina, que es disputarà el 21 de maig

El futbol femení viu el moment més dolç de la seva història capitanejat pel FC Barcelona i sembla que cada acte és propici per a nous rècords.

Ahir, milers de socis culers van saturar la pàgina web del club en demanar entrades gratuïtes per poder veure en viu la final de la Lliga de Campions femenina entre el Barça i l’Olympique de Lió, que se celebra a la ciutat italiana de Torí el dissabte 21 de maig a les 19 hores.

3.000 entrades

Els problemes informàtics es van produir a les 10 del matí, quan es va obrir el termini de sol·licitud de les 3.000 localitats gratuïtes de què disposa cada finalista. Un període de peticions exclusiu per a socis i sòcies i que es tancarà dijous.

En cas de superar les 3.000 sol·licituds, el Barça realitzarà un sorteig, tal com ja ha fet altres vegades en finals de l’equip masculí. Està previst, però, que la UEFA ofereixi tiquets addicionals, tot i que aquests seran de pagament.

A més de la gestió de les entrades, que seran nominatives i intransferibles, l’entitat posa a disposició opcions de viatge en autocar o avió per facilitar la presencia blaugrana al Juventus Stadium, amb capacitat per a 41.507 espectadors.

La resta d’aficionats també poden adquirir entrades per a gol i laterals a través del web de la UEFA a un preu de 10 euros i assegurar així el seu suport presencial en una nit on el Barça femení aspira a revalidar per segon any consecutiu el títol de campiones d’Europa.

Camí de rècords

L’equip de Jonatan Giráldez ja va fer història el 30 de març passat en batre el rècord mundial de públic en un partit de futbol femení en sumar 91.553 espectadors en el clàssic de la tornada de quarts de final. Una xifra que es va superar en el partit d’anada de semifinals contra el Wolfsburg alemany arribant als 91.648 assistents al Camp Nou, fins aleshores feu exclusiu dels homes.

En aquests dos partits al temple blaugrana es va poder veure un públic molt més heterogeni del que és habitual. Infants, joves i sobretot moltes dones van ser els protagonistes d’aquests rècords, atrets pels baixos preus de les entrades i empentats per la cerca de la igualtat femenina.

Lluites socials on l’esport funciona sempre com a gran altaveu i fa de nexe d’unió entre tots els aficionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)