Barça

“Volem la revenja”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

El Barça podria segellar per fi el bitllet per a la pròxima edició de la Champions. El tècnic blaugrana, Xavi Hernández, ho veu com l’oportunitat perfecta: “Tenim una ocasió d’or per certificar un dels objectius. Queden quatre partits i hem de complir uns mínims per al club. Costarà, però estem preparats. El Betis ens va guanyar a casa i volem la revenja”, va dir el tècnic, que també va reconèixer que l’equip es pot “treure un pes de sobre” si assegura el bitllet europeu.

A la roda de premsa es va parlar molt del Madrid i de les seves gestes en la lliga de campions. Xavi va tornar a reivindicar l’ADN del Barça: “Jugant amb aquest model s’han aconseguit cinc Champions, molts títols de lliga i el reconeixement mundial. La gent recorda el Barça de Guardiola i Messi, que va meravellar el món amb el seu joc. S’hi ha de creure. Potser triguem més del normal a guanyar títols, però hem d’anar per aquest camí”. I va aprofitar per donar més valor al 0-4 del Bernabéu: “Guanyar d’aquella manera ens indica com hem de competir. S’ha vist el que podem arribar a ser.” Sobre el futur, Xavi va assegurar que a l’estiu podran valorar com estan i “plantejar-se els objectius a complir”.

Pellegrini no se’n refia

L’entrenador del Betis va recordar que el Barça està per damunt en la taula: “És cert que no han pogut lluitar pel títol, però continuen sent una plantilla amb jugadors importants i de qualitat. Juguem a casa, però sempre és difícil enfrontar-se a un rival així. Intentarem guanyar-los altre cop per aspirar a disputar la Champions”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)