Barça

L’1x1 del Betis-Barça

Per Clara Rodergas

NETO (90’)
resolutiu
Li va tocar jugar quatre mesos després i va complir amb la feina. No es va complicar la vida amb la pilota als peus i va blocar amb seguretat les rematades dels jugadors bètics. No va poder fer res en l’acció de l’empat de Bartra.
DANI ALVES (90’)
concentrat
El lateral brasiler va patir quan havia de córrer amb Juanmi, que li va guanyar més d’un duel. Va estar intens en la pressió, recuperant més d’una pilota a camp contrari. Va assistir Alba en el gol de la victòria.
ARAUJO (90’)
segur
Arran de l’absència de Piqué, va assumir el paper de líder de la defensa blaugrana. En el duel particular amb Borja Iglesias, l’uruguaià va ser el clar guanyador. Va tenir el gol a tocar en la primera part i va evitar una rematada de Juanmi.
ERIC GARCIA (90’)
protegit
Amb Araujo al costat, va sentir-se més tranquil, ja que l’uruguaià estava atent a les cobertures del central i d’Alves. Va ser l’encarregat d’iniciar la sortida de pilota arran de l’absència de Piqué i va robar una bona pilota a Canales dins l’àrea.
JORDI ALBA (90’)
salvador
De la volea contra l’Atlético de Madrid, a la volea contra el Betis. En un altre partit en què no va estar fi en les incorporacions en atac, va definir bé en la més important amb un golàs que val un bitllet per a la Champions.
BUSQUETS (90’)
còmode
Va poder rebre amb bastanta facilitat al mig del camp, amb temps per pensar i decidir què feia amb la pilota als peus. Va patir una mica més quan el Betis va fer un pas endavant i va pressionar.
DE JONG (90’)
irregular
Va començar bé, participant i generant espais. A mesura que el Betis va millorar, va repetir errors en passades senzilles. Va perdre algun duel per falta d’intensitat, mostrant-se un pèl tou en el xoc i a l’hora de protegir la pilota.
GAVI (80’)
tocat
Va tornar a ser intens a l’hora de defensar, però es va precipitar en més d’una ocasió amb la pilota als peus. Li va faltar un punt de calma a l’hora d’atacar en un joc més posicional. Va acabar tocat i amb rampes.
DEMBÉLÉ (75’)
erràtic
El francès té un problema a l’hora de decidir. Va guanyar més d’un duel per velocitat davant Àlex Moreno, però les seves centrades no van arribar mai als peus de cap dels candidats a la rematada. Va acabar substituït.
MEMPHIS (66’)
apagat
A diferència del partit contra el Mallorca, el neerlandès no va tenir l’encert en les accions individuals ni a l’hora de generar ocasions. Va intentar ser profund per la banda, però molts cops els companys no el van veure.
FERRAN (75’)
descol·locat
Va actuar de davanter centre d’inici i pràcticament no va tocar cap pilota. Amb l’entrada d’Aubameyang, va tornar a la banda esquerra i va tenir més participació, però va perdonar el gol davant Rui Silva.
AUBA (24’)
aBSENT
Va tenir poca incidència en el joc, igual que Ferran Torres. Va provar una rematada davant Rui Silva, però va sortir per damunt del travesser.
ANSU (15’)
revulsiu
En el segon partit després de la lesió, en va tenir prou amb un minut per obrir la llauna i activar el Barça en el tram final. El davanter té un idil·li amb el gol.
adama (15’)
quiet
Va tornar després d’un partit en blanc. Va vorejar el gol en una centrada enverinada, però va quedar immòbil en l’acció del gol de l’empat.
RIQUI (10’)
correcte
El migcampista té poc ritme de competició, però en general va decidir bé amb la pilota als peus. Va ser pràctic en vista de l’exigència del partit.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)