Barça

Xavi Hernández

Entrenador del Barça

“Podem estar satisfets”

Xavi Hernández es va mostrar “satisfet i content” per haver assolit l’objectiu principal de la temporada des que va arribar al Barça, però no pas pel joc de l’equip.

“Hem estat competitius, guanyant els primers 10 classificats de la lliga, però, després de ser excel·lents al febrer-març, va venir una baixada”, va lamentar el tècnic egarenc.

L’entrenador del Barça va admetre que l’equip “perd moltes pilotes innecessàries, que fa que es transmeti una sensació negativa”, però valora que els jugadors “no abaixin els braços”.

Xavi va declarar que aquesta temporada no s’ha aconseguit cap títol perquè han estat “inconstants des del novembre” i que per això cal “ser més fiables”.

Xavi també va fer una reflexió per a la propera temporada: “No ens podem permetre un altre any sense guanyar títols i sense competir.” “El diagnòstic el sabem i el tenim clar”, hi va afegir.

Una esperança de present i futur és Ansu Fati, autor del primer gol, de qui Xavi va ressaltar que “té estrella, té gol, fins i tot quan no remata bé”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)