Barça

Alemany i el trencaclosques de la davantera

Els reforços. El fitxatge d’un 9 es refreda mentre Ansu, Memphis, Ferran i Aubameyang volen aprofitar el tram final per fer-se valer

La recuperació d’Ansu Fati i el seu evident poder golejador fa que la direcció esportiva del Barça liderada als despatxos per Mateu Alemany estigui meditant al mil·límetre quin ha de ser el seu proper moviment per reforçar la davantera després que Haaland i Lewandowski estiguin clarament fora de l’abast econòmic del club. La primera solució (o problema) és que Ansu pot jugar tant de davanter centre com d’extrem, que és on el club té un altre problema, ja que Dembélé fa les maletes.

La decisió més econòmica és ara mateix fer confiança al mateix Ansu, Ferran Torres, Aubameyang i Memphis amb l’arribada d’algun jugador més assequible, el brasiler Raphinha (Leeds, 25 milions). L’entorn del Barça i dels agents estan deixant anar tota mena de noms. Un mercat persa en tota regla. Lukaku, Salah, Morata i, per adobar-ho, Luis Suárez, que voldria repetir l’operació Dani Alves aprofitant el mundial de Qatar.

En qualsevol cas l’obsessió de fa unes setmanes per portar un davanter centre de talla mundial –fins i tot Sergio Busquets el demanava públicament– s’ha refredat. La competitivitat de l’equip no es pot desmarcar de la sostenibilitat econòmica del club.

Bones notícies des de Birmingham

L’entrenador de l’Aston Villa, Steven Gerrard, confirma que el club vol retenir Coutinho. El club de la Premier haurà de pagar 40 milions o negociar un traspàs amb el Barça, que necessita treure’s de sobre la fitxa del brasiler, amb contracte fins al 2023.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)