Barça

Compte enrere per a Torí

El focus. Les jugadores de Jonatan Giráldez comencen la preparació per a la final de la lliga de campions de dissabte contra l’Olympique de Lió

Diumenge va ser dia de festa grossa a la gespa de l’estadi Johan Cruyff, i és que després d’imposar-se a l’Atlético de Madrid per 2 a 1, el Barça femení va assolir un ple absolut de victòries en la lliga. Cap equip espanyol ha aconseguit arrabassar ni tan sols un punt a les blaugrana, que han fet un campionat simplement perfecte amb 30 partits guanyats, 90 punts sumats, 159 gols a favor i només 11 en contra.

També era el moment perquè el Johan Cruyff acomiadés amb honors Melanie Serrano per les seves gairebé dues dècades de dedicació al Barça com a jugadora. El club li va entregar una samarreta commemorativa i la plantilla li va fer la baca, amb el suport de Virginia Torrecilla. La jugadora de l’Atlético volia retornar el gest que les culers van tenir amb ella uns mesos abans quan va poder tornar als terrenys de joc després d’haver superat un càncer.

Moltes coses a celebrar, però amb un temps reduït, ja que el Barça té dissabte a les 19 hores el partit més important de la temporada. Es tracta de la final de la lliga de campions contra un totpoderós Olympique de Lió, un equip que ja va aigualir un festeig blaugrana a Budapest el 2019. Des d’aleshores, l’ordre mundial del futbol femení ha passat per mèrits propis a mans culers, però tota campiona sap que mai es pot subestimar un rival.

El Barça és favorit i ben segur que també voldrà la revenja, però no només està en joc el títol europeu sinó, de nou, un altre rècord per a la institució: guanyar-lo per segon any consecutiu. Avui mateix l’equip reprèn els entrenaments a la Ciutat Esportiva a les 11:30 hores i divendres a la tarda ja ho farà a l’escenari de la final, el Juventus Stadium. A Torí hi trobaran 15.000 culers que viatgen en avió, autocar o en cotxes particulars per animar-les en aquest periple.

LES REACCIONS

Corregirem les coses que no fem tan bé per arribar de la millor manera possible a la final
Jonatan Giráldez
ENTRENADOR FC BARCELONA
L’Olympique té molta gent ràpida i de qualitat. Són les reines d’Europa fins avui
Patri Guijarro
JUGADORA FC BARCELONA
Sento les típiques papallones que et posen la pell de gallina i m’enduc l’estima de tots
Melanie Serrano
JUGADORA FC BARCELONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)