Barça

“Marxo tranquil·la: ho he guanyat tot amb el Barça”

Adeu. Leila Ouahabi deixa el Barça després de 13 anys i 199 partits amb el club. La marxa de la lateral pot ser que no sigui l’única: Jenni Hermoso i Lieke Martens també acaben contracte

Època de canvis al Barça. Amb la temporada finalitzada, comença a resoldre’s el futur de les jugadores que acaben el contracte el 30 de juny. Ahir, el club va oficialitzar la primera sortida. La marxa d’una jugadora que ha crescut al Barça i que ho ha guanyat tot: Leila Ouahabi. La lateral esquerra de Mataró deixa la disciplina blaugrana després de 13 anys i d’haver-se convertit en una peça clau les darreres temporades. “Crec que ha arribat el moment. Es tanca un cicle i s’obre una nova etapa. Mai esperes que arribi el dia, però tot té el seu final. Estic feliç d’anar-me’n d’aquesta manera”, explicava Leila als mitjans del club. La mataronina pren la decisió de marxar després d’una temporada en què Fridolina Rolfö, que venia a reforçar l’atac, ha acabat aconseguint la titularitat al lateral esquerre. “No he tingut els minuts que m’hauria agradat. Sé que això és l’elit i són coses que passen. El millor era un canvi d’aires i una nova experiència”, reconeixia.

Leila Ouahabi va arribar al primer equip del Barça la temporada 2010/2011, sorgida de les categories inferiors. L’any 2013 va marxar al València i va deixar un club que tot just començava a guanyar els primers títols i que debutava a Europa. Va tornar a casa tres anys després, amb un Barça professionalitzat i disposat a fer el salt que l’ha portat a regnar al futbol espanyol i a tenir una Champions en el palmarès. “El Barça ho ha significat tot. Són 13 anys de creixement personal i d’un canvi en el futbol femení. Del que més orgullosa estic és d’haver-ho guanyat tot. Me’n vaig tranquil·la per haver aconseguit els objectius individuals i col·lectius”, assegurava Leila, una jugadora carismàtica dins el vestidor. “Porto molts anys jugant amb persones que han estat companyes, però també amigues. És el més bonic d’aquest esport”, deia entre llàgrimes. La lateral deixa un club que és casa seva: “Li tinc molta estima i afecte i li estaré eternament agraïda.”

Leila és la primera

El mànager esportiu del Barça, Markel Zubizarreta, ja va assegurar que aquesta setmana hi hauria notícies respecte a la continuïtat d’algunes jugadores. Leila ha estat la primera a acomiadar-se del club, però podria ser que no fos l’única. Jenni Hermoso acaba el contracte i el seu futur sembla més lluny que a prop de Barcelona. L’altra carpeta és la de Lieke Martens, que va plorar durant la celebració de la copa i que podria acabar marxant malgrat la intenció del club de retenir-la. Gemma Font també acaba el contracte, mentre que Andrea Pereira, amb un any encara al davant, ha sonat com a possible baixa a l’equip de Jonatan Giráldez. El tècnic sí que renovarà i s’espera que es faci oficial en els pròxims dies. Crnogorcevic també va afirmar que l’acord per a la seva continuïtat estava molt a prop.

MOMENT IDONI

La manca de minuts aquesta temporada ha portat Leila a buscar un canvi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)