Barça

El Barça, campió de LaLiga Genuine

En la seva primera participació a LaLiga Genuine Santander, el Fundació Barça ha estat el campió del grup Compañerismo. L’equip format per jugadors i jugadores amb discapacitat intel·lectual ha aconseguit el primer lloc en la classificació final del seu grup aquest cap de setmana a Bilbao.

Com va passar en les dues fases anteriors, a Las Palmas i Málaga, l’equip blaugrana ha signat un ple de victòries. Aquesta vegada davant del Granada CF, el Fundación Málaga i el Fundació Reus. “Al setembre vam crear l’equip, amb molta il·lusió i un món per descobrir. Cada entrenament, cada amistós, cada fase de LaLiga Genuine, ha suposat un aprenentatge per a tots: jugadors, jugadores, entrenadors i entrenadores. Tot ha crescut molt ràpidament i estem molt satisfets. No només perquè hem guanyat partits, també per com ho hem fet”, ha explicat l’entrenador Josep Ferré, que ha substituït aquest cap de setmana Sergi Mascarell, que no ha pogut viatjar aquesta setmana per una indisposició. “El marge de creixement d’aquest equip ens ha sorprès molt positivament. Molts d’aquests jugadors i jugadores no ho han tingut gens fàcil en la seva vida. Moltes vegades no hi havia esperança en el seu progrés i en el Fundació Barça han trobat un espai prou confortable perquè desenvolupessin la seva millora com a futbolistes”, ha completat el Ferré.

També el Sevilla ha guanyat els nou partits de la competició. De fet, l’equip andalús i el Fundació Barça han protagonitzat una emocionant cursa per la primera posició. Finalment, els punts per Fairplay han decidit a favor dels blaugrana.

Sorpresa de Puyol en la jornada

A Lezama, en la jornada matinal de dissabte, el Fundació Barça va guanyar el Granada CF (1-2) en un partit molt disputat, que va comptar amb la presència d’una llegenda blaugrana: Carles Puyol. Quan ja rodava la pilota i ningú s’ho esperava, el de la Pobla de Segur va compartir uns instants amb els jugadors i jugadores que seien a la banqueta del Barça Genuine. També hi va haver victòria la tarda de dissabte, contra el Fundación Málaga (2-0). Ale i Manel van ser els protagonistes. Finalment, diumenge al matí el Fundació Barça va completar el tres de tres davant el Fundació Reus amb un èpic final amb gol en l’últim instant de Salva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)