Barça

Opció Ángel Di María

Mercat. El futbolista argentí, de 34 anys, representat per Jorge Mendes, agent que té bona relació amb el club, arribaria lliure després d’acabar contracte amb el PSG

El Barça necessita reforços. Li urgeix fer que la plantilla faci un salt de qualitat, ho exigeix Xavi Hernández i la direcció esportiva n’és conscient. No obstant això, el club blaugrana no pot, tal com té les arques, anar a buscar futbolistes que li suposin un gran dispendi econòmic en el traspàs. De moment estan lligats Franck Kessié (Milan) i Andreas Christensen (Chelsea), dos futbolistes que encara no estan anunciats i que acaben contracte el dia 30 i que arriben lliures, una fórmula que en l’entitat preveuen repetir amb Ángel di María.

I és que l’atacant argentí, de 34 anys, també acaba contracte amb el París Saint-Germain el 30 de juny. És segur que no renovarà, tot i que la seva intenció era continuar a París, i que haurà de buscar-se un nou equip. La seva intenció, amb el mundial del Qatar el mes de desembre en l’horitzó, és continuar a Europa per seguir competint a un alt nivell, i són diversos els clubs que s’han interessat en els seus serveis. El més important, i el que amb més fermesa ho ha fet, és el Juventus, que ja li ha presentat una oferta. El Barça, però, no perd de vista El Fideo, que manté futbol i que aportaria molt, ben segur, tot i la seva veterania, en un equip mancat de talent. En la direcció esportiva estan esperant què succeeix amb Ousmane Dembélé, que continua sense donar notícies i, si acaba marxant, deixaria una vacant per ocupar a la banda ofensiva blaugrana, que podria ser per a l’extrem argentí. Representat per Jorge Mendes, agent que manté molt bona relació amb Joan Laporta, l’entitat culer ja ha preguntat per la seva situació. Di María és una opció més.

Passat blanc

Natural de Rosario (Argentina), va presentar-se en el futbol professional amb Rosario Central, abans de cridar l’atenció del Benfica, que el va reclutar (2008) i, dos anys després, el Real Madrid (2010) va fitxar-lo. De blanc va jugar quatre temporades, després va anar al Manchester United (2014), on no va rutllar, per acabar al PSG (2016), on ha jugat fins ara.

LA JUVE EL VOL

L’equip ‘bianconero’ ja ha presentat una oferta al futbolista

DEMBÉLÉ

El veterà extrem podria ser el relleu del francès que continua sense renovar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)