Barça

Jordi Alba: “No s’ha de dubtar del compromís dels capitans del Barça”

Fa uns dies, el capità del Barça, Sergio Busquets, va confessar que no li agradava assabentar-se de les possibles rebaixes salarials a la plantilla a través dels mitjans. Va demanar parlar-ho cara a cara. Avui, un dels altres capitans de l’equip, Jordi Alba, ha volgut deixar clar que ells són els primers disposats a ajudar en el que faci falta: “L’any passat ja vaig parlar d’aquesta situació i no s’ha de dubtar del compromís dels capitans. Som de la casa, portem molts anys al Barça i sabem quines dificultats té el club. El que es parli a la premsa o allò que estigui fora del nostre abast, no ho puc controlar ni ho vull fer. Les necessitats del club són les que són i estarem aquí per ajudar. Els quatre capitans ajudarem i els que ho vulguin fer o el club necessiti, també. És la línia a seguir. Sempre hem estat compromesos i ho continuem estant”, ha assegurat. També ha lamentat que el club no pugui invertir en grans fitxatges: “És la situació en la qual estem. No sempre serà tot de color rosa. Ja ens agradaria a tots, especialment els que sentim el Barça, estar en una millor situació econòmica. Segur que ens en sortirem. Si no podem fitxar tirarem de la gent de la casa, que hi ha molts bons jugadors. Crec que és la idea que té el club i la que s’hauria de portar a terme. Ja m’agradaria fitxar, però la situació és aquesta. Hem d’estar més units que mai”.

Jordi Alba també ha celebrat la renovació de Sergi Roberto, “un futbolista necessari en un equip”, i s’ha mostrat optimista de cara la temporada que ve: “Estic convençut que serà molt millor que aquest any”. Finalment, també ha elogiat a Gavi: “Acaba de començar, però té raça i a l’hora de jugar fa coses que, amb la seva edat, he vist a molt pocs”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)