Barça

El Bayern demana baixar els fums

Barça. El director esportiu del club bavarès recorda que Lewandowski té contracte fins al 2023 i fa una crida a moderar el discurs

La situació cada vegada és més tensa entre Robert Lewandowski i el Bayern de Munic, després d’un mes de declaracions encreuades. Un cop acabada la Bundesliga, el 9 polonès va anunciar per primera vegada que el Bayern-Wolfsburg podria haver estat el seu últim partit amb la samarreta muniquesa, i a partir d’allà ha anat reiterant en públic la seva posició fins a deixar clar que, per ell, la seva etapa a Alemanya ha conclòs.

Ahir, en una entrevista al diari alemany Bild, el director esportiu del Bayern, Hasan Salihamidzic, va reiterar que el jugador polonès “té contracte fins al 2023” i estan “molt contents que estigui aquí”, però també va enviar un missatge directe a Lewandowski i a aquells que especulen sobre el seu fitxatge pel Barça: “Crec que a partir d’ara les coses es calmaran. Hem parlat sobre les seves declaracions públiques i que tots hauríem de tranquil·litzar-nos.”

El directiu bosnià evita posar més llenya al foc i suavitza la tensió que s’ha produït entre totes dues parts, però si el jugador vol marxar i el Barça realment pot fitxar-lo no li quedarà cap més opció al club bavarès que cedir i obrir les negociacions, si és que vol preservar un clima de pau amb Lewandowski. Si l’entitat blaugrana no aconsegueix fer els deures d’estiu, el PSG disposarà d’un altaveu més potent per fer escoltar la seva oferta, que, de moment, és de 32 milions d’euros, segons el diari L’Équipe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)