Barça

Tebas suavitza el discurs

Barça. El president de la patronal assegura que “no és imprescindible” que el club blaugrana signi l’acord amb CVC per tenir ‘fair play’

L’enfrontament Barça - Javier Tebas rebaixa un pèl la tensió. Després d’una setmana en què Joan Laporta i Eduard Romeu van intercanviar declaracions i retrets amb el president de LaLiga, Tebas va mostrar-se ahir, referint-se al Barça, més suau, amb un discurs més moderat. “El Barça no està arruïnat, és una màquina de fer diners. És un club que ha estructurat el seu deute bastant bé. Ha de vendre actius però no estan arruïnats”, va afirmar en un acte de l’associació de la premsa esportiva de Valladolid on va ser qüestionat sobre què ha de fer el club blaugrana per tenir fair play i poder moure’s en el mercat, cosa que ara no pot fer.

“Ja he parlat moltes vegades d’això i en Joan Laporta s’enfada amb mi. Ells saben el que han de fer. Estan treballant, amb les palanques i reducció de salaris, i espero que els vagi bé perquè la seva situació no ens agrada”, va indicar. “Però no ens agrada des del punt de vista mediàtic, perquè des del punt de vista econòmic no pot fer certs fitxatges, però si activen aquestes palanques de què parlen sí que podran fer-los”, va manifestar Tebas, que va assegurar també que “no és imprescindible” que el Barça signi l’acord amb CVC per tenir l’esmentat fair play. “No és imprescindible unir-se amb CVC; han de vendre actius. Actius són des de parts de les societats que tenen amb Barça Studios, o BLM, drets audiovisuals... No és l’única fórmula. L’entrada és voluntària, no han de fer-ho. Sí que és veritat que amb CVC hi ha un 15% que es pot destinar a jugadors, però no estan obligats”, va asseverar.

LES FRASES

Des del punt de vista econòmic no pot fer certs fitxatges, però si activen aquestes palanques de què parlen sí que podran fer-los
El Barça no està arruïnat, és una màquina de fer diners. Ha de vendre actius
Javier Tebas
PRESIDENT DE LALIGA

El Barça visitarà l’Olot a l’estiu

El Barça i l’Olot –segona divisió FEF– jugaran un partit amistós al municipal d’Olot el dia 13 de juliol (a les 19 h). El matx serà el primer que disputarà el conjunt blaugrana en una pretemporada que començarà el 4 de juliol, i es disputarà abans de la gira nord-americana que iniciarà el 19 de juliol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)