Barça

La Roma, rival al Gamper

El Barça fa oficial que es repetirà el format que uneix els partits del femení i el masculí i la presentació dels dos equips

El Barça ha fet oficial que l’AS Roma serà el rival del Gamper 2022 que es disputarà el pròxim 6 d’agost. Com ja va passar la temporada passada contra la Juventus de Torí, tant l’equip femení com el masculí jugaran un partit contra el club italià. Entre els dos enfrontaments es farà la presentació conjunta dels dos equips blaugrana.

La visita de la Roma tindrà un al·licient especial, ja que l’actual entrenador és José Mouinho. El tècnic portuguès tornarà al Camp Nou després de gairebé deu anys. L’última visita va ser amb el Real Madrid el 26 de febre del 2013 en la tornada de les semifinals de la copa, en un partit que va acabar amb victòria visitant per 1 a 3 i el pas a la final dels de Mourinho. Tot i això, el tècnic de la Roma també ha patit derrotes dures al Camp Nou i, a la vegada, es va asseure moltes vegades a la banqueta local com a ajudant de Boby Robson i Louis Van Gaal.

Serà la segona participació del conjunt romanista - vigent campió de la Conference League - en un Gamper. L’anterior és força recent. Va ser l’any 2015, amb Luis Enrique a la banqueta del Barça i un resultat de 3 a 0 pels culés amb gols de Messi, Neymar i Rakitic. Malgrat això, els precedents més recents amb la Roma no són precisament positius. El darrer partit de pretemporada va ser el 2018 en la International Champions Cup i va acabar 4-2 pels italians. I l’últim enfrontament oficial va ser als quarts de final de la Champions el mateix any i, després de la victòria del Barça per 4 a 1 al Camp Nou, la Roma va remuntar a la tornada (3-0). Pel que fa als equips femenins, serà la primera vegada que es veuen les cares.

El Camp Nou acollirà la 57a edició del trofeu Joan Gamper, que arrencarà a les 17:30h amb el partit de l’equip femení, continuarà amb la presentació fixada a partir de les 19:50h i es rematarà amb el partit del masculí a les 21h. El club ja ha posat a la venda les entrades partint d’un preu de 19 euros - el més baix - i amb els habituals descomptes per a socis i penyistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)