Barça

Barça i Gavi, més a prop

Ahir al matí, l’exblaugrana Iván de la Peña, representant de Gavi, va arribar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb una expressió força seriosa, però l’hora escassa que va ser a dins reunit amb la direcció esportiva va ser suficient per acostar posicions amb vista a la renovació d’una de les joies més prometedores que ha generat la Masia en els últims temps.

L’actual contracte de Gavi, de només 17 anys, venç l’any vinent i donat els cants de sirena que arriben, principalment des d’Anglaterra, la seva renovació ha esdevingut un assumpte urgent. L’última oferta que el Barça hauria posat sobre la taula seria la d’un contracte fins al 2027, amb un sou que voltaria els 3,5 milions d’euros nets a l’any i amb una clàusula de rescissió de 1.000 milions d’euros.

En aquesta temporada grisa per al barcelonisme, el jugador precoç ha disputat 46 partits amb el primer equip, ha marcat dos gols i ha donat sis assistències. A la selecció espanyola ha estat el jugador més desequilibrant i Luis Enrique l’ha elogiat en repetides ocasions. Tot indica que l’encaixada de mans definitiva és qüestió de dies.

LES XIFRES

L’oferta del Barça seria fins al 2027 i amb una clàusula de mil milions

Arnau Comas, al Basilea

El capità del Barça Atlètic decideix no renovar el seu contracte amb l’entitat culer i marxar al Basilea, segon club amb més títols del futbol suís. Després de 12 anys defensant la samarreta blaugrana, amb un parèntesi com a jugador cedit a l’Olot, el futbolista de Cassà de la Selva prefereix buscar noves oportunitats, ja que el Barça no preveia que fes el salt al primer equip. Comas ha fitxat per quatre temporades, fins al 2026.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)