Barça

Lieke Martens confirma que deixa el Barça

No hi haurà cap sorpresa en el cas Lieke Martens, que jugarà la temporada que ve al PSG. I és que l’holandesa, que tot sembla indicar que ja ha firmat el contracte amb el conjunt parisenc, ha emès un comunicat aquesta nit en les xarxes socials anunciant que deixa el Barça després de cinc temporades. Martens acabava contracte aquest curs i tenia una oferta de renovació sobre la taula del conjunt blaugrana, però sense respondre oficialment al club ha decidit canviar d’aires i començar una nova aventura al PSG.

El comunicat

“Després de cinc anys bonics en aquest fantàstic club i en aquesta bonica ciutat he decidit separar--me del club i començar una nova aventura. Vaig arribar al Barça en un moment en què el club iniciava un ambiciós projecte per convertir-se en un referent mundial del futbol femení. Hem treballat dur i crec que hem aconseguit l’objectiu establert. Guanyar la Champions va ser el punt culminant, així com el premi a la millor jugadora de la FIFA vestint la samarreta del Barça. Tot i això, considero que el millor premi d’aquests anys ha estat formar part d’aquest club. És hora d’una altra aventura i vull agrair al club, als entrenadors, a l’afició i, per suposat, a les meves companyes per tot el recolzament que m’han donat per convertir-me en la jugadora que soc. Gràcies per tot el vostre amor, us desitjo el millor i ens veiem aviat!.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)