Barça

La lateral que faltava

Fitxada. Nuria Rábano arriba al Barça procedent de la Real Sociedad, firma fins al 30 de juny del 2024 i ocuparà el buit que han deixat les baixes de Leila Ouahabi i Melanie Serrano

Nuria Rábano ja és futbolista del Barça. La lateral esquerra s’incorpora a la disciplina blaugrana després de no renovar amb la Real Sociedad, amb la qual acabava contracte. Rábano (Santiago de Compostel·la, 1999) firma fins al 2024 i arriba per reforçar una de les posicions que més coixa havia quedat després de la marxa de Leila Ouahabi i Melanie Serrano.

La gallega va despuntar en el Deportivo la temporada 2019/20, i va despertar l’interès de la Real de Natàlia Arroyo. A Sant Sebastià ha estat indiscutible al costat esquerre i va esdevenir una peça clau en la bona temporada de les donostiarres, que han accedit a la Champions.

Rábano és la primera gran cara nova del Barça 2022/23, ja que Laia Codina ha tornat després de jugar cedida al Milan. El club continua treballant en noves incorporacions, sobretot a l’atac. Lieke Martens jugarà al PSG i Jenni Hermoso, que encara no ha renovat, podria marxar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)