Barça

Lenglet, sortida imminent

Moviments. El central francès jugarà cedit al Tottenham. La cúpula blaugrana continua treballant per desencallar entrades i sortides i ahir es va reunir amb el propietari del Chelsea

“Estem a prop d’una sortida de Lenglet, ja s’anunciarà quan sigui oficial.” Jordi Cruyff va ser prou calr durant la presentació d’un altre central, Andreas Christensen. Clément Lenglet, que ja va assumir de seguida que li convenia una sortida, jugarà aquesta temporada en el Tottenham, com a cedit pel club blaugrana. De fet, l’exjugador del Sevilla ja no es va incorporar en l’inici de l’activitat a l’equip de Xavi, amb permís del club. Lenglet ja té tancat l’acord amb el club anglès, i l’únic que faltava era que el Barça i el Tottenham acordessin quina part de la fitxa assumia –els anglesos, la gran part– cadascun.

El Barça té molta feina per desencallar el capítol d’entrades i sortides. La cúpula blaugrana es va reunir ahir al vespre amb el propietari del Chelsea, Todd Boehly, en un restaurant de Barcelona. El Barça fa temps que està interessat en Marcos Alonso i sobretot en César Azpilicueta. Hi podria haver, però, més noms a sobre de la taula, com ara el de Frenkie de Jong.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)