Barça

Retorn dels internacionals

Barça. Avui, amb la tornada de tots els jugadors que han anat amb les seves seleccions, Xavi ja podrà disposar de tota la plantilla per començar la segona setmana d’entrenaments

Avui Xavi Hernández ja tindrà tota la plantilla a la seva disposició. El Barça afronta la segona setmana d’entrenaments amb el retorn de tots els internacionals que van disputar partits amb les seves seleccions i dels jugadors que no compten per al tècnic. També s’estrenarà el recentment fitxat Christensen. Tots ells passaran aquest matí les habituals proves mèdiques i, a les 19 hores s’entrenaran a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Tot això, en una setmana en què el conjunt blaugrana s’exercitarà cinc dies, de dilluns a divendres, realitzant una doble sessió el dimarts 12.

Araujo, Jordi Alba, Eric Garcia, Busquets, Gavi, Frenkie de Jong, Braithwaite, Ferran Torres i Depay són els nou internacionals que tenien permís del club per incorporar-se una setmana més tard. D’aquests, n’hi ha tres que encara no tenen definit el seu futur. De Jong vol continuar vestint de blaugrana, però el club estaria disposat a vendre’l si arriba una bona oferta per ell. De moment, el neerlandès ha descartat anar al Manchester United i pressionarà fins al final per continuar al Camp Nou.

Memphis Depay va arribar ahir a Barcelona també amb incertesa sobre el seu futur. I és que la possible incorporació de Raphina i la presumpta renovació d’Ousmane Dembélé podria complicar la seva continuïtat. El davanter neerlandès, que té contracte amb el Barça fins al juny del 2023, es mostra decidit a quedar-se, però ja hi ha hagut equips interessats a contractar-lo. Braithwaite és el tercer dels internacionals amb el futur en l’aire. El tècnic ja li va comunicar que es busqués un equip, ja que no comptaven amb ell per a aquesta temporada.

Els transferibles

Aquest dilluns també es posaran a les ordres de Xavi tots els jugadors a qui es busca una sortida per alliberar massa salarial i poder inscriure així els nous fitxatges. Aquest són Samuel Umtiti, Óscar Mingueza, Riqui Puig i Neto. El club els havia donat una setmana de marge per resoldre el seu futur. De moment, l’únic al qual se li ha trobat una sortida és a Lenglet, que ha marxat cedit al Tottenham. Riqui Puig i Neto, per a sorpresa de tothom, es van presentar a la Ciutat Esportiva el primer dia de treball. El de Matadepera no va tornar en la dinàmica del primer equip en tota la setmana, mentre que Neto sí que s’ha estat entrenant diàriament.

Posada a punt

En espera que arribin més fitxatges i sortides, Xavi ja podrà disposar de tots els jugadors de la plantilla per posar rumb cap als EUA, on l’equip farà una gira amb quatre amistosos. El primer test, però, serà el 13 de juliol al camp de l’Olot. Els blaugrana disputaran el primer amistós contra l’equip dirigit per Manix Mandiola, que ha assolit aquest curs l’ascens a segona FEF.

Ja en terres americanes, el Barça s’estrenarà el 20 de juliol contra l’equip de David Beckham, l’Inter Miami. Quatre dies després, a Las Vegas, arribarà el clàssic contra el Real Madrid. El dia 27 es desplaçaran a Dallas per enfrontar-se al Juventus. L’últim partit preparatori serà el 31 de juliol contra el New York Red Bulls a Nova Jersey. Després de tots aquests amistosos tornaran a Barcelona per posar-se a punt per al primer partit oficial, que serà el 13 d’agost al Camp Nou contra el Rayo Vallecano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)