Barça

Bones sensacions

Pablo Torre. Sense lloc garantit a la primera plantilla, el jove de 19 anys mostra talent en la pretemporada i agrada a Xavi

Pablo Torre (Soto de la Marina, Cantàbria, 2003) va ser la nota més positiva del partit que el Barça va disputar al feu de l’Olot dimecres (1-1). El futbolista de 19 anys es va presentar en societat com a blaugrana amb una actuació en què va mostrar detalls del seu nivell, que és alt. Va ser un dels millors jugadors en la categoria de primera divisió FEF amb el Racing de Santander, que va ser campió del grup 1, però no té la presència garantida a l’equip entrenat per Xavi Hernández. Podria quedar-se al filial, també a primera FEF o marxar cedit per tenir més minuts, però al municipal garrotxí va mostrar les seves habilitats. “A Pablo l’he vist amb molt de talent”, va dir Xavi al final del partit. “Ens pot ajudar molt i s’han vist cosetes i ha mostrat que sap jugar entre línies”, va completar el preparador sobre un jugador acostumat a actuar d’extrem o mitjapunta però a qui per atributs i capacitat veu d’interior en el seu model de joc. En aquesta posició, en l’esquema 4-3-3, va jugar dimecres la primera part i va protagonitzar accions molt interessants, rebent entre línies, ben orientat en diverses ocasions i girant-se bé. A més, va exhibir colpeig, encarregant-se de la pilota aturada, i també visió de joc amb alguna passada clau. “Estic molt content de debutar en un club tan gran com el Barça; a més amb el meu pare a la grada”, va explicar el càntabre, radiant després de l’estrena i cada dia més adaptat al club. “Em trobo molt a gust al vestidor, interactuo més amb els joves i aprenc cada dia de tots”, va concloure.

LES FRASES

Em trobo molt a gust al vestidor, interactuo més amb els joves i aprenc cada dia de tots
Pablo Torre
JUGADOR DEL BARÇA
Pablo té molt de talent. Ens pot ajudar molt. S’ha vist que sap jugar entre línies
Xavi Hernández
TÈCNIC DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)