Barça

Amb fam de títols

Lewandowski viu el seu primer dia com a blaugrana i ja s’entrena

El polonès serà presentat avui a Miami

L’home gol del Barça arriba amb fam, i no només de cara a porteria. Robert Lewandowski ho ha posat tot de la seva part per deixar el Bayern de Munic, el rei d’Alemanya i un equip temible en la Champions, i vestir de blaugrana malgrat ser el Barça un equip en reconstrucció i incapaç de competir a Europa des de fa temporades. I el polonès sembla decidit a capgirar la situació i tornar el club al cim del futbol mundial. Res de temporades en blanc. El The best 2021, i bota d’or dels dos últims anys, arriba amb ganes de perforar les porteries rivals i conduir l’equip cap als títols que darrerament tant ha enyorat i que tant necessita. La seva arribada ja ha suposat una injecció de moral per a l’equip i per a l’afició, il·lusionada de nou amb un fitxatge i amb la possibilitat de veure un Barça competitiu aquest nou curs.

Campió de tot amb el conjunt bavarès, ara Lewandowski, de 33 anys, vol inflar el seu palmarès en una nova lliga i en un nou club. El polonès té clar què vol aconseguir al Camp Nou: “Soc conscient que és el moment que el Barça torni a ser el club guanyador que sempre ha estat històricament. Per això soc aquí, per ajudar-lo a tornar al lloc on es mereix ser guanyant al màxim de títols possibles”, va afirmar en declaracions als mitjans oficials de l’entitat, per afegir que és una persona que “sempre vol guanyar, tant els partits com els títols”. El davanter va reconèixer que els darrers han estat uns “dies molt llargs”, però ara celebra la seva incorporació al Barça: “Finalment, soc aquí. Estic molt feliç. Vull centrar-me en aquest nou capítol de la meva vida i en aquest nou gran repte”, va explicar. I és que el serial ha estat llarg, amb pressions del jugador per marxar i negatives del Bayern a obrir-li la porta, però Lewandowski ha complert el desig que tenia: sortir de Munic i fitxar pel Barça.

El davanter polonès va viure un primer dia intens a Miami, si bé es va cancel·lar el seu acte de presentació, previst finalment per avui. El nou golejador del Barça va passar la revisió mèdica satisfactòriament i a la tarda va vestir-se de curt per fer el primer entrenament amb la resta de companys, si bé encara sense Xavi, que arriba aquest dimarts. Lewandowski prendrà part avui en una altra sessió matinal amb la resta de l’equip i després serà presentat. Amb només dos entrenaments a les cames, és una incògnita saber si debutarà aquesta matinada contra l’Inter de Miami (02.00 h) en el primer amistós de la gira. En cas de no fer-ho, la seva estrena no podria tenir un escenari millor: el clàssic contra el Real Madrid de diumenge (05.00 h) a Las Vegas. Al davant, Karim Benzema, en el que per molts serà un dels grans duels d’aquesta temporada sobre la gespa.

Elogis per a Xavi

El nom de Xavi Hernández crida l’atenció a qualsevol futbolista que l’hagi vist jugar. Un dels millors migcampistes de tots els temps, termòmetre d’un Barça gloriós que va aixecar fins a tres Champions amb el de Terrassa sobre la gespa: Roma 2009, Londres 2011 i Berlín 2015. Un geni al terreny de joc que ara vol repetir èxits des de la banqueta. De moment, l’entrenador blaugrana ha aconseguit seduir Lewandowski abans que es posi a treballar sota les seves ordres.

El davanter polonès, que va coincidir per casualitat amb Xavi a Eivissa a principis d’estiu, creu que el tècnic del Barça pot aconseguir-ho tot: “Vaig parlar amb Xavi i des del principi vaig sentir que la seva idea i la seva filosofia de joc és positiva i va per bon camí. Soc un futbolista que vol guanyar i jugar sempre i crec que amb Xavi tot és possible. Ell sap com ha d’entrenar el Barça. Va ser un jugador increïble i és un gran entrenador”, va assegurar.

El tècnic va dir-li a Eivissa que l’esperava per treballar junts, tal com va confessar el mateix Lewandowski en una entrevista al diari Bild. Avui, dia en què Xavi aterra a Miami, es produirà el retrobament entre tots dos i serà, ara sí, com a membres d’una mateixa plantilla i amb un mateix objectiu: retornar el Barça al camí dels èxits.

Finalment, soc aquí. Estic molt feliç de poder gaudir amb el Barça i de poder arribar a aquest gran club. És un nou capítol de la meva vida i un repte
Soc una persona que sempre vol guanyar, no només els partits, també els títols. Sempre he volgut jugar en la lliga espanyola
Amb Xavi tot és possible. Sap com ha d’entrenar el Barça. Té un gran futur i vull formar part de la seva història
Robert Lewandowski
jugador del barça
És el moment que el Barça torni a ser el club guanyador que sempre ha estat. Per això estic aquí, per ajudar-lo a tornar al lloc on mereix ser
Vaig parlar amb Xavi i des del principi vaig sentir que la seva idea i la seva filosofia de joc és positiva i va per bon camí. Va ser fàcil decidir venir aquí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)