Barça

La defensa, el següent

Mercat. Fitxat ‘Lewy’, la prioritat del Barça és ara reforçar la rereguarda. Azpilicueta, lateral dret, s’entreveu com la propera incorporació per a l’equip culer. El central Koundé és l’altre objectiu

Ara que Robert Lewandowski ja és blaugrana, el Barça se centra a reforçar la zona del darrere. I en aquest sentit, César Azpilicueta s’entreveu com la propera incorporació. El jugador de 32 anys –el mes que ve en fa 33– seria un complement interessant per a la rereguarda blaugrana, ja que presentaria una alternativa per a Sergiño Dest al lateral dret, i també és polivalent ja que ha actuat en moltes ocasions al lateral esquerre i s’adapta bé de central en una línia de tres. El capità del Chelsea té el compromís del club londinenc de posar-li facilitats per a una sortida i, amb contracte fins al 30 de juny del 2023, al Barça confien fer un desemborsament d’uns cinc milions d’euros per aconseguir els seus serveis.

Més car és un altre dels objectius culers, Jules Koundé. El central, que marxarà segur perquè el Sevilla necessita vendre, té un preu, fixat pel club andalús, de 60 milions d’euros. Precisament, el Chelsea, el club d’Azpilicueta, és el principal competidor per fitxar el central francès. L’entitat anglesa, que ja ha fitxat Kalidou Koulibaly, del Nàpols, busca un altre central després d’haver perdut aquest estiu Antonio Rüdiger, que ha anat al Madrid, i Andreas Christensen, al Barça.

Wague marxa a Croàcia

La història de Moussa Wague i el Barça no ha tingut un final feliç. Aterrat el 2018, després de ser titular en el mundial de Rússia amb el Senegal quan només tenia 18 anys, el futbolista deixa el club blaugrana, rumb a Croàcia. Jugarà a l’HNK Gorica croat, amb qui el Barça va arribar a un acord per al seu traspàs, en què es preveu un percentatge d’una futura venda per a l’entitat culer.

El lateral dret de 23 anys, doncs, marxa marcat per una gravíssima lesió al genoll. En la primera temporada com a blaugrana va jugar al filial i va arribar a debutar amb el primer equip, amb el qual va tenir fitxa la temporada següent. No va tenir minuts i el gener del 2020 va marxar cedit al Niça francès. Després va tornar a ser cedit, al PAOK de Salònica, on es va fer l’esmentada lesió que el va mantenir allunyat dels terrenys més d’un any i mig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)