Barça

Calma tensa per Koundé

Mercat. El Chelsea colla per fitxar el central, mentre el Barça, també interessat, demana temps

El futur de Jules Koundé continua en l’aire. El central del Sevilla, el preferit de Xavi Hernández per reforçar l’eix de la defensa, marxarà segur del club andalús, que necessita els diners per reforçar altres demarcacions, i té sobre la taula dues opcions: Chelsea i Barça.

De fet, el dia d’ahir va començar que se l’entreveia al club londinenc. El defensa no va entrenar-se amb els seus companys al matí –tampoc ho havia fet dimecres, el dia que es va incorporar al conjunt sevillista– i va fer treball específic en solitari, ja que, d’acord amb el que s’explicava des de Sevilla, s’ultimava el seu traspàs a l’entitat blue. Fins i tot no va entrar en la convocatòria per a la concentració que l’equip dirigit per Julen Lopetegui portarà a terme els propers dies a Lagos (Portugal), la qual cosa evidenciava més que el seu destí, de forma imminent, era Anglaterra.

A la tarda, però, l’escenari va canviar. Tot i no ser a la llista, Koundé va presentar-se a la ciutat esportiva del Sevilla, on a les 18 h l’equip estava citat per marxar cap a Portugal, i va demanar a Lopetegui que el deixés viatjar amb l’equip. I d’això, en el Barça en fan una lectura: el jugador no firma amb el Chelsea encara i espera moviments del club culer, on desitja recalar. En aquest sentit, l’entitat blaugrana vol actuar i presentar aviat una oferta al Sevilla, però està pendent dels comptes i d’acabar d’activar les palanques que li permetin fer-ho. Demana temps, doncs, amb el hàndicap que el Chelsea està collant. Pel central de 24 anys, que també s’adapta sense problemes al lateral dret, el Sevilla demana uns 60 milions d’euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)