Barça

Un pla B per Koundé

Mercat. Sense avenços en l’operació pel central del Sevilla, que està entre el Barça i el Chelsea, el club blaugrana tempteja l’opció d’Iñigo Martínez, de l’Athletic, per si el francès acaba posant rumb a Londres

Continua la calma tensa per Jules Koundé. Mentre el jugador està a Portugal, preparant la pretemporada amb el Sevilla, tot i que és segur que el seu futur no està allà i, de fet, va tornar a fer treball individual al marge del grup, el Chelsea colla i el Barça demana temps. I és que el club blaugrana, que necessita d’una altra palanca, no està en condicions encara de presentar una oferta al club andalús, que demana 60 milions d’euros pel central de 24 anys. La competició, però, comença d’aquí a tres setmanes i tant el Sevilla com el Chelsea tenen pressa perquè l’operació es tanqui, ja que els sevillistes requereixen líquid per dur a terme una sèrie de fitxatges per reforçar altres demarcacions i els blues es volen assegurar de seguida el futbolista. Tots dos clubs s’han entès ja en les xifres del traspàs i ara falta que el defensa es decideixi.

El fet que dimecres Koundé pugés a l’avió però marxés amb l’equip de preparació i no es quedés a Sevilla com estava previst davant l’imminència de l’oficialitat del seu traspàs amb el Chelsea, en el Barça va fer pensar que el francès s’esperaria. Tot i això, el temps juga en contra del club culer, que, conscient que potser fa tard, es mou per intentar lligar un pla B. I l’escollit és Íñigo Martínez de l’Athletic. El defensa acaba contracte el 30 de juny del 2023 i després de mesos de converses no hi ha acord per a la renovació. Malgrat tot, el fitxatge tampoc s’entreveu gens senzill, ja que històricament l’Athletic no ha negociat traspassos per peces importants. La clàusula és de 80 milions, una xifra absolutament inviable per un jugador de 31 anys i que té un any de contracte.

Dani Alves tornarà pel Gamper

Dani Alves ja té equip. El brasiler ha signat un contracte d’una temporada amb el Pumas mexicà. El ja llegendari lateral dret va acabar contracte amb el Barça el 30 de juny i, malgrat la seva voluntat de continuar, el club va decidir no renovar-lo. El jugador, de 39 anys, ja va deixar clar que continuaria competint amb l’objectiu de jugar el mundial del Qatar, que arrenca al setembre, i posarà rumb a Mèxic. “Tinc la il·lusió d’un nen de 15 anys que surt de casa seva a lluitar per escriure un capítol valent en la seva història”, va indicar ahir Alves. D’altra banda, es dona la casualitat que el Pumas és el rival del Barça en el trofeu Joan Gamper el 7 d’agost, la qual cosa podria suposar un retrobament i un comiat amb el Camp Nou. Pumas serà el setè club en la trajectòria del brasiler: Bahia, Sevilla, Barça, PSG, Juventus i São Paulo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)