Barça

Rivals per última vegada

Una jugadora del Barça disputarà la final de l’Eurocopa i el nom se sabrà aquesta mateixa nit. Anglaterra i Suècia s’enfronten en la primera de les semifinals de la competició (21 h). Lucy Bronze, nova jugadora blaugrana, i Fridolina Rolfö es veuran les cares sobre la gespa del Bramall Lane de Sheffield. Serà l’últim cop que siguin rivals abans de compartir vestidor aquesta pròxima temporada.

No serà un duel qualsevol. Bronze juga al lateral dret, mentre que Rolfö ocupa el carril esquerre. Serà un cara a cara en tota regla entre l’anglesa i la sueca, dues jugadores importants en les seves respectives seleccions. Fins ara, les dues futbolistes del Barça han disputat tots els partits com a titulars (374 i 340 minuts respectivament). Ofensivament, Bronze ha fet una assistència, mentre que Rolfö ha marcat un gol i n’ha repartit un altre. No serà el primer cop que s’enfrontin amb els seus països. Ho van fer en un amistós el 2018, amb triomf suec per 0-2, i en el mundial del 2019, en el partit pel tercer i quart lloc, Suècia va derrotar Anglaterra per 1-2. En l’àmbit de clubs, van veure’s les cares en la final de la Champions del 2020 entre el Lió i el Wolfsburg, que va acabar amb victòria francesa per 1-3.

L’anglesa i la sueca són les blaugrana que resisteixen en el torneig després de les eliminacions d’Espanya –amb vuit representants–, Noruega –amb dos– i Suïssa –amb una–. Les seves seleccions partien com a favorites en l’inici de l’Eurocopa. Una se n’acomiadarà avui.

BLAUGRANA

Bronze i Rolfö s’enfronten en les semifinals de l’Eurocopa

DUEL INDIVIDUAL

L’anglesa és lateral dreta; la sueca, extrem esquerra
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)