Barça

Dos golassos i un empat

Barça 2 Juventus 2

BARÇA:Ter Stegen; Sergi Roberto, Christensen, Eric Garcia, Jordi Alba; Kessie, Busquets, Nico González; Aubameyang, Lewandowski i Dembélé. També van jugar: Dest, Iñaki Peña, Ansu Fati, Frenkie de Jong, Pjanic, Gabi, Raphinha, Piqué, Depay, Pablo Torre, Balde, Collado, Abde i Marc Casadó.JUVENTUS:Szczesny; Danilo, Bonucci, Bremer, Alex Sandro; Cuadrado, Zakaria, Rovella, Locatelli, Di María; i Kean. També van jugar: Perin, Gatti, Rugani, Pellegrini, Fagioli, Compagnon, Cudrig, Barbieri i Soulé.GOLS:1-0 (34’) Dembélé. 1-1 (39’) Kean. 2-1 (40’) Dembélé. 2-2 (52’) Kean.ÀRBITRE:Elton García (EUA).T.G.:a Collado, Di María i Barbieri.

El Barça continua sense perdre aquesta pretemporada. Ahir (matinada a Catalunya), en l’amistós disputat al Cotton Bowl Stadium de Dallas contra la Juventus, va empatar (2-2) i, tot i que no va ser el millor partit dels quatre que ha disputat l’equip de Xavi, sí que és cert que van fer mèrits per guanyar. Va lluir Dembélé, que en mitja part que va jugar va marcar dos golassos que van ser neutralitzats pel bianconero Moise Kean, que també va fer un doblet.

Sense Pedri ni Araujo, que van descansar, i encara tampoc sense Ferran Torres, lesionat, al Barça, amb Lewandowski de titular, li va costar en la circulació de pilota i el més destacable en atac va arribar a partir de la pressió alta, que l’equip està automatitzant, i també a través de Dembélé, que es va treure del barret dues jugades marca de la casa per fer dues grans dianes. Totes dues, però, van tenir resposta de Kean, en dues accions en què els blaugrana van ser poc contundents al darrere. Al segon temps van ser millors els culers amb la possessió i van vorejar el gol en diverses ocasions, les més clares dos xuts a la creueta de Raphinha i Ansu Fati.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)