Barça

Va prenent forma

Al camp. El Barça femení es comença a entrenar amb el retorn de tres internacionals i amb la incorporació de Vicky López, nou fitxatge

El Barça va recuperant efectius i va prenent forma de mica en mica. L’equip de Jonatan Giráldez va començar els entrenaments a la gespa de la ciutat esportiva Joan Gamper amb el retorn de tres futbolistes que van disputar l’Eurocopa. Es tracta de les noruegues Ingrid Engen i Graham Hansen, que es van acomiadar del torneig en la fase de grups, i d’Andrea Pereira. En el cas de la central, que no va jugar ni un minut, encara disposava d’alguns dies més de vacances, però va decidir incorporar-se abans a la feina. Les tres futbolistes del primer equip, que es van unir a les altres sis disponibles, no van ser l’única novetat de la sessió inaugural del curs. També hi havia Vicky López, recentment fitxada pel filial blaugrana, però que estarà en dinàmica de primer equip.

Les jugadores que han disputat compromisos internacionals, i que hauran disposat de molt poques vacances, s’aniran incorporant amb comptagotes. Ana Crnogorcevic hauria de ser la següent a fer-ho, ja que Suïssa també va quedar eliminada en la fase de grups de l’Eurocopa. Després serà el torn de les set jugadores restants de la selecció espanyola: Paños, Paredes, Mapi, Patri, Aitana, Mariona i Clàudia Pina. Les últimes a aterrar a Barcelona seran Fridolina Rolfö –semifinalista de l’Eurocopa–, Lucy Bronze –finalista– i Geyse Ferreira –finalista de la copa Amèrica amb el Brasil–. Per la seva part, Salma Paralluelo està concentrada amb la selecció espanyola sub 20. L’equip farà tres sessions més aquesta setmana, començant per la d’aquest matí (10.30 h), per continuar agafant to físic i preparar el primer amistós contra l’AEM del dia 6. Tot plegat mentre encara es desconeix el calendari de l’inici de lliga, previst per al cap de setmana del 10 i 11 de setembre.

AMB COMPTAGOTES

Hansen, Engen i Andrea Pereira s’incorporen després de l’Eurocopa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)